Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

Πιο γραφικός πεθαίνεις! Με επίσημη ανακοίνωση (!) του κόμματος του ο «πατριώτης» Βελόπουλος ζητάει να μην γινόμαστε συνδρομητές στο Netflix. Είναι επόμενο με αυτά τα καμώματα μέχρι και ο Μένιος Φουρθιώτης σε Live εκπομπές στο Tiktok να τον περνάει σε θεατές.


edolio5 team

Μας έστειλαν «ψαγμένοι» αναγνώστες πριν λίγες μέρες τις θεάσεις που έχουν στο Tik Tok διάφορα δημόσια πρόσωπα όταν κάνουν ζωντανή σύνδεση.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον «πατριώτη» Βελόπουλο! Δεν πιστεύαμε αυτά που βλέπαμε. Μιλάμε για την ίδια μέρα και για την ίδια ώρα. Να σημειώσουμε ότι ο «Πατριώτης της Κονόμας» έχει στην διάθεση του τεράστια δημοσιότητα με αποτέλεσμα να περιμένει κανείς ότι η προβολή του στο Tik Tok κυρίως όταν κάνει ραδιοφωνική εκπομπή να είναι στην κορυφή. 

Δείτε και μόνοι σας.




Για να εξηγήσουμε. Ημέρα Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 11:36. Ο «πατριώτης» κάνει εκπομπή στο Focus, τον ακούει όλη η Ελλάδα από το διαδίκτυο και ταυτόχρονα είναι στο Tik Tok. Τον βλέπουν 373 άτομα! Την ίδια ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης, κάνει εκπομπή στο Tik Tok, έτσι ξαφνικά, και τον βλέπουν 424 άτομα. 

Οι φωτογραφίες που μας έστειλαν είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Αν ρωτάτε γιατί αυτό το κατάντημα, που μάλλον ακόμη βρίσκεται στην αρχή του, προφανώς δεν μπορούμε να έχουν την ακριβή απάντηση αλλά να εικάζουμε. Η πολιτική γραφικότητα του «αρχηγού» γίνεται πλέον αντιληπτοί.

Οι αποκαλύψεις στενότατων συνεργατών του έχουν αθροιστική ανταπόκριση στην κατάρρευση του.

Πριν λίγες ώρες μάθαμε, ένα ακόμα στοιχείο της «πολιτικής γελοιότητας» του Βελόπουλου. Με επίσημη ανακοίνωση - δεν είναι ανέκδοτο - που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, ζητάει να μην γινόμαστε συνδρομητές στο Netflix και όσοι έχουμε συνδρομή να την ακυρώσουμε! 

Πιστεύει στα αλήθεια ότι έστω και μισός άνθρωπος θα ακολουθήσει την λογική του «παραλογισμού» του ;  Με την ίδια λογική αύριο θα πει μην τρώμε μορταδέλα και μεθαύριο να μην καταναλώνουμε κονσέρβα τράτα. Βελόπουλος είναι ότι θέλει λέει!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !