Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

Μια Λιάπη στο Ψυχικό με καθήκοντα δερβέναγα στον δήμο! Ο σύζυγος γνωστός δικηγόρος, η μητέρα πρόεδρος Εφετών, ο «εξαφανισμένος» υπουργός - ξάδελφος και η κόρη του γαλάζιου πολιτευτή Μάκη.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα είδα μια καραβάνα της αυτοδιοίκησης από τον δήμο Φιλοθέης! Θα σας ενημερώσω λοιπόν ότι ο δήμαρχος, Ψυχικού Φιλοθέης Χαράλαμπος Μπονάτσος τοποθέτησε δίπλα του ως γενική γραμματέα την Δήμητρα Λιάπη. 

Πρόκειται για μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Γαλάτσι, ενώ ήταν σύζυγος του δικηγόρου Άγγελου Δημοσθένους ο οποίος βεβαίως ήταν μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η Λιάπη είναι από παλιά νεοδημοκρατική οικογένεια, όπως βεβαίως και ο πρώην σύζυγός της. Πρόκειται για την κόρη του πολιτευτή της ΝΔ και ειδικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου, Μάκη Λιάπη, ο οποίος είναι εξάδελφος του «εξαφανισμένου» πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη, ανιψιού του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Όσο για πρώην σύζυγό της, Άγγελο Δημοσθένους, είναι παλιός γνώριμος του Κυριάκου Μητσοτάκη κι έχει αρκετά χρόνια στη γραμματείας Ιθαγένειας. Η μητέρα του δε ήταν η πρόεδρος Εφετών, Βίβιαν Δημοσθένους, και ο πατέρας του, Δήμος Δημοσθένους, γνωστός δικηγόρος.

Μακάρι να τα πάει καλά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !