Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024

Μας «μπούχτισε» με τον Προκοπίου η Lamda Development! Μέρα - νύχτα τα non paper στα email για τις αγορές που κάνει στην επένδυση - «φιάσκο» στο Ελληνικό ο γνωστός εφοπλιστής. Γιατί δεν μας λέει ο κυρ Λάτσης και ποιοι άλλοι έχουν αγοράσει ; Μήπως κανένας ;


Του ειδικού συνεργάτη 

Άντε πάλι από την αρχή στο ίδιο έργο θεατές! Έφυγαν οι φωτογραφίες και τα mail από την Lamda Developement για τα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ περί της αγοράς που έκανε πάλι ο εφοπλιστής Προκοπίου στην «επένδυση» στο Ελληνικό.

Η απορία μας όμως είναι αφού όλοι τρέχουν και παρακαλάνε να αγοράσουν όπως μας λέει ο Αθανασίου γιατί δεν μας στέλνει και καμία φωτογραφία με κανέναν άλλον... «μεγιστάνα» που έχει αγοράσει έστω και μια αποθήκη ή ένα garage ;

Εμείς την απάντηση την ξέρουμε αλλά καλό είναι να την μάθει και η υπόλοιπη κοινωνία. Τα τεράστια οικονομικά Funds από την Ευρώπη και όλη την υπόλοιπη γη εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα! Το ίδιο και η αδερφή του Λάτση Μαριάννα. 

Οι τράπεζες ακύρωσαν τις αγοροπωλησίες που ήταν να κάνουν και τώρα όλα γυρίζουν γύρω από τον Προκοπίου που έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει σάλιο στην επένδυση και πάει να αρπάξει ότι μπορεί και καλά κάνει! Άλλο αυτό όμως και άλλο η τεράστια και «μεγαλειώδεις» οικιστική ανάπτυξη με λίμνες και ποτάμια των Βαλκανίων.

Διατυμπανίζουν από χθες ότι μεγαλοεφοπλιστής Προκοπίου έβαλε πάλι λεφτά στο επιχειρηματικό Project του Ελληνικού .

Με την εταιρεία ZEPKO ENTERPRISES COMPANY LIMITED, συμφερόντων της οικογένειας του.

Οι μετοχές που αγόρασε ο εφοπλιστής αντιστοιχούν στο 2,0% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Lamda Development, σε τιμή πώλησης €7,10 ανά μετοχή. Με λίγα λόγια έβαλε λεφτά που θα έδινε για να αγοράσει ένα διαμέρισμα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !