Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024

Όλο το παρασκήνιο! Πως και γιατί ο Βελόπουλος «έφαγε» από την ευρωβουλή την γιατρό Εύη Κιαγιά που την είχαν «κομμένη» στην Ελληνική Λύση και πήρε την καρέκλα η 76χρονη βοηθός κρεοπώλη Γαλάτω Αλεξανδράκη. Οι «σφαγές» 55 υποψηφίων βουλευτών που ετοιμάζονται σε 18 νομούς της χώρας για να εκλεγούν οι ελεγχόμενοι. Όλη η «μαύρη λίστα».


edolio5 team

Τώρα που έγιναν και οι ορκωμοσίες των νέων Ελλήνων ευρωβουλευτών ας έρθουμε στα καυτά παρασκήνια.


Ένα πρόσωπο που αποτελεί έκπληξη για το νέο σώμα των Ευρωβουλευτών είναι η 76χρονη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, βοηθός κρεοπώλη (του γιου της) Γαλάτω Αλεξαναδράκη! 

Φυσικά δεν είναι μεμπτό το γεγονός του επαγγέλματος που κάνει αλλά τα ανύπαρκτα προσόντα που έχει  για μια τέτοια θέση.

«Προσόντα» που κρύβονται ακόμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωβουλής όπου αποτελεί μοναδικό φαινόμενο το ότι δεν έχει αναρτήσει το βιογραφικό της αφού με δυσκολία μπορεί κάποιος να γράψει έστω και τρεις προτάσεις που να δικαιολογεί την παρουσία της στο κέντρο των Ευρωπαϊκών αποφάσεων.

Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της που έγινε λόγο του «Α» που άρχιζε το ψηφοδέλτιο και όλοι γνώριζαν ότι αυτό θα συμβεί ήταν δεδομένο ότι θα παραιτηθεί αφού αυτό είχε συμφωνηθεί! 

Την σούπα όμως την χάλασε η τρίτη που εκλέχτηκε και θα έπρεπε να πάει στην θέση της. Πρόκειται για την γνωστή γιατρό Εύη Κιαγιά από την Κρήτη που έχει πρωτοστατήσει σε αγώνες την εποχή της πανδημίας αλλά και με τον δημόσιο λόγο της εναντιώνεται σθεναρά απέναντι στην κυβέρνηση και σε συστημικές επιλογές.

Αυτός, ήταν και ο λόγος που αποτελούσε το «μαύρο πανί» για τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Με εντολή του δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά σε πανελλήνιο κανάλι σε αντίθεση με την ομάδα των τριών που δεν προλάβαιναν να πηγαίνουν από στούντιο σε στούντιο αλλά στο τέλος καταποντίστηκαν εκλογικά αφού η γιατρός πήρε 35.789 ψήφους και οι υπόλοιποι... μακρά είδαν την πλάτη της.

«Θα έχουμε πρόβλημα. Είναι απέναντι στο σύστημα και δεν θα είναι του χεριού μας» είπε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης «πατριώτης» Κυριάκος και έδωσε εντολή, έστω και πολιτικά ρεζιλεμένος να παραμείνει ως ευρωβουλευτής η άσχετη επί παντός θέματος 76χρονη Γαλάτω.

Το τι έγινε στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης δεν έχει προηγούμενο. «Θα ξεφτιλιστούμε στο πανελλήνιο» έλεγε ο ένας ή «θα γελάνε και τα ψάρια» έλεγε η άλλη.

Οι επικρίσεις αυτές όμως ήταν του «ελαχίστου κακού» μπροστά στο να γινόταν η γιατρός Εύη Κιαγιά ευρωβουλευτής αφού ήταν βέβαιο ότι δεν θα συμβιβαζόταν ούτε με τους κατά παραγγελία διορισμούς των υψηλόμισθων συνεργατών όπως έγινε με την «άλαλη και άχρωμη» Αλεξανδράκη.

«Αφήστε θα την κανονίσω εγώ την Κιαγιά. Είναι του χεριού μου» είπε η αντιπρόεδρος του κόμματος Δήμητρα Κρητικού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις εντολές του «αφεντικού».

Η δυναμική της γνωστής και ικανής γιατρού αποτέλεσε έκπληξη για τον μηχανισμό της «Ελληνικής Λύσης» αφού θεωρούσαν ότι δεν θα εκλεγεί ούτε στην 10αδα.

Το παράδειγμα αυτό όμως όπως μαθαίνουμε έγινε πάθημα για μάθημα και ετοιμάζεται πολιτική «σφαγή» τουλάχιστον 55 πολιτευτών από 18 νομούς της χώρας προκειμένου να μην τους δουν να εκλέγονται πρώτοι και τραβάνε τα μαλλιά τους όπως με την εκλογική υπεροχή της Εύης Κιαγιά.

Όπως μαθαίνουμε, οι σφαγές που έρχονται αφορούν τις περιοχές Αχαΐας, Κορίνθου, Νότιου Τομέα Αθήνας, Α' Αθηνών, Δυτική Αθήνα, Β' Πειραιά, Λάρισα, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Ροδόπη, Ημαθία, Καστοριά, Πέλλα, Λακωνία, Πιερία και Φλώρινα. 

Όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην μαύρη λίστα Βελόπουλου βρίσκονται στην διάθεση του edolio5 από εγκυρότατη πηγή του κόμματος - που αποχώρησε και κατείχε ανώτερη κομματική έμμισθη θέση - και φυσικά θα τα δημοσιοποιήσουμε.

Μέχρι τότε οι «σφραγιασθέντες» στο άμεσο μέλλον τρέχουν για να μαζεύουν ψήφους για το καλάθι του πατριώτη της πλάκας, χωρίς να έχουν πάρει μυρωδιά τι τους περιμένει. Για αυτό εμείς εδώ για να τους ενημερώσουμε.

Πρόκειται για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν στους νομούς όπου η Ελληνική Λύση πήρε μεγάλα ποσοστά αλλά επειδή η αχαριστία και η αφιλία του Βελόπουλου και της παρέας του είναι πλέον κανόνας το προσόν δεν είναι αν είσαι αγωνιστής αλλά αν είσαι ελεγχόμενος, τυφλός και Μουγκός στα συμφέροντα που υπηρετεί ο «πατριώτης».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !