Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

ΣΟΚ! 65χρονος διευθυντής γυμνασίου παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια του σχολείου. Δεν πήγαινε στο σχολείο την τελευταία εβδομάδα και κρυβόταν. Η μήνυση της 14χρονης κοπέλας και η σύλληψη του με αυτόφωρη διαδικασία ενώ συνελήφθη και ρασοφόρος που αυνανιζόταν έξω από σχολείο στην Νέα Φιλαδέλφεια κρυμμένος πίσω από δέντρο.


edolio5 team

Το τι άλλο πραγματικά θα δούμε και θα ακούσουμε σε αυτή την χώρα κανένας δεν το περιμένει. 

Ο διευθυντής Γυμνασίου συνελήφθη σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, μετά από υποβολή μήνυσης γονέων ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση .

Σε βάρος του 65χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της κοπέλας ο 65χρονος γυμνασιάρχης κατά τη διάρκεια του μαθήματος, στις 13 και στις 16 Σεπτεμβρίου προέβη σε χειρονομίες και εκφράσεις σε βάρος της 14χρονης.

Ο διευθυντής είχε καταλάβει τι τον περιμένει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5 την τελευταία εβδομάδα δεν πήγαινε στο σχολείο

Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, ζητώντας την ποινική δίωξη του καθηγητή, καταθέτοντας μήνυση.

Ο 65χρονος καθηγητής αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, δεν πίστευαν στα μάτια τους δάσκαλοι και μαθητές σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που εντόπισαν το πρωί της Τρίτης 24/09 έναν ρασοφόρο, να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο και να αυνανίζεται, έχοντας κατεβάσει το εσώρουχό του.

Ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ο ιερέας πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες περί «Προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι παλαιοημερολογίτης μοναχός.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !