Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

«Νέα Δημοκρατία» ή «ο μαχαιροβγάλτης ο σουγιάς»! Ο ισολογισμός της ντροπής και τα 475 εκατ. ευρώ χρέη που έχει και θα εξοφληθούν εάν πληρωθούν οι δόσεις κανονικά κάθε μήνα σε 130 χρόνια. Το κόμμα της σπατάλης και των οργίων.


edolio5 team

Κι όμως δεν μιλάει κανείς και όλα έχουν καλώς!

Ο ισολογισμός της ΝΔ είναι η επιτομή μιας εταιρείας απάτη που συνεχίζει να λειτουργεί και να πουλάει προϊόντα χωρίς να πληρώνει κανέναν προμηθευτή! 

Η Νέα Δημοκρατία έχει 475 εκατ βραχυπρόθεσμα δάνεια και μέσα σε ένα χρόνο τα δάνεια αυξήθηκαν 50 εκατ ευρώ από 425 εκατ ευρώ σε 475 εκατ ευρώ για το 2023 και θα ξεπεράσουν τα 500 εκατ για το 2024.

Η έννοια βραχυπρόθεσμου δανείου είναι η χειρότερη όταν οι αναλυτές… αναλύουν μια εισηγμένη εταιρία.

Σημαίνει ότι τα δάνεια είναι καταβλητέα και απαιτητά με βάση τις δανειακές συμβάσεις…

Στην περίπτωση της ΝΔ όμως έχουν παραβιαστεί οι τραπεζικοί κανόνες.
Γεννάται το ερώτημα πως η τράπεζα αισθάνεται άνετα όταν τα ταμειακά διαθέσιμα της Νέας Δημοκρατίας είναι μόλις 4,6 εκατ ευρώ.

Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει τόκους στα δάνεια για να κρατάει ενήμερα και μην σκάσουν, ωστόσο τα δάνεια αυτά είναι default.

Τα δάνεια αυτά ποτέ δεν θα αποπληρωθούν ΠΟΤΕ.


Ας δώσουμε ένα παράδειγμα όταν κάποιος χρωστάει 475 εκατ και έχει ταμειακά διαθέσιμα 4,6 εκατ ευρώ αυτό σημαίνει ότι για να αποπληρώσει τα δάνεια θα χρειαστεί πάνω από 130 χρόνια.
Τι σημαίνει 130 χρόνια ότι κανείς δεν θα ζει... για να δει αυτό το θαύμα...

Πρακτικά η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να αποπληρώσει ποτέ το κεφάλαιο… δηλαδή τα δάνεια που είχε λάβει στο παρελθόν και λαμβάνει και στην παρούσα φάση...

Όμως εάν η ΝΔ πληρώνει τους τόκους που σημαίνει δάνειο balloon σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχαμε στάσιμο κεφάλαιο οπότε κάποια τράπεζα έδωσε 50 εκατ δάνειο στην ΝΔ για να συντηρεί την χρεοκοπία της και μην σκάσουν τα δάνεια.

Η οικονομική εικόνα της ΝΔ ως ισολογισμός είναι τρομακτικά απαράδεκτη και αποδεικνύει ξεκάθαρη κακοδιαχείριση για να μην πούμε τίποτε άλλο πάρτι... οργίων.

Αυτά τα κάνουν μόνο εταιρείες με «μπροστινούς» όπως το πρόσφατο κύκλωμα που συνελήφθη και χρησιμοποιούσε μια πολυτελέστατη καφετέρια για ξέπλυμα. Εκεί να το δεχτούμε! Πρεζόνια και ναρκομανείς ή ο «μαχαιροβγάλτης ο σουγιάς» ιδρύουν εταιρείες δύο - δύο κάθε μέρα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !