Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2024

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση το OPEN! Οι «χλέμπουρες» που στέλνει το Μαξίμου ως αγοραστές στον Σαββίδη είναι λόρδοι απένταροι ή με το ένα πόδι στην φυλακή. Η πρόταση σωτηρίας από τον Μαρινάκη για μετρητά €20 εκατ. και η τελευταία προειδοποίηση από τον Κυριακού στην κυβέρνηση ότι θα επαναληφθεί νέο Alter.


Του ειδικού συνεργάτη

Σας τα έχω ξανά πει από εδώ και όλα δείχνουν πως όχι μόνο έχω δίκιο αλλά το «κανόνι» στο OPEN δεν θα αργήσει!

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκαίρως και εγκύρως ότι ο Θοδωρής Κυριακού έχει αναλάβει να πείσει την κυβέρνηση για την ανάγκη αλλαγής ιδιοκτησίας του OPEN πριν αυτό γίνει νέο Alter Channel.

Το επιχείρημα που προβάλλει είναι ότι το κανάλι βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και γι’ αυτό η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος είναι επιβεβλημένη.

Ήδη υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει βάλει 20 εκατ. ευρώ πάνω στο τραπέζι και με δεδομένο την κάλυψη όλων των χρεών. Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει και η συζήτηση στην πρόταση αυτή να συμμετέχει και ο Θοδωρής Κυριακού συνεταιρικά.

Το γεγονός ότι όσους έχει προσεγγίσει το Μαξίμου για να αγοράσουν το OPEΝ αποδεικνύονται λόρδοι απένταροι ή με το ένα πόδι στην φυλακή (τύπου Νίκου Κοκλώνη) έχουν προβληματίσει την αυλή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ποιοι είναι διατεθιμένοι τελικά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη πραγματικά και όχι για να μοιράζουν μόνοστηλα σε εφημερίδες ότι θέλουν να αγοράσουν κανάλι (τύπου Μάριου Ηλιόπουλου).

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο εφοπλιστής Ηλιόπουλος έχει λεφτά για να επενδύσει σε τηλεοπτικό σταθμό αλλά όχι για παννελήνιο αλλά τύπου ΑΡΤ ή Blue Sky, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Άλλωστε στο παρελθόν είχε συναντηθεί με τον καναλάρχη Φίλιππο Βρυώνη για να βάλει 5 εκατ. στο εγχείρημα του Epsilon και σύντομα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το 2ο ραντεβού.

*Να σημειώσουμε ότι οι σημερινοί ισχυροί των Media (Μαρινάκης - Βαρδινογιάννης - Κυριακού - Nova) δεν θα επιτρέψουν να μπει άλλος παίχτης στην παννελήνια διαφημιστική πίτα.

Όσον αφορά τον Κοκλώνη αφού «έφαγε» για τα καλά τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη πουλώντας του χρόνο για διαφήμιση και παίρνοντας προκαταβολικά 3 εκατ. ευρώ τώρα θα βρει καταφύγιο με μια εκπομπή στο MEGA που κάθε μέρα θα κρίνεται από τα έσοδα που θα φέρνει αν η εκπομπή αυτή θα βγει στον αέρα και την επόμενη εβδομάδα. Μια εκπομπή παράλληλα που θα τρέχει με τις βαριές δικογραφίες που τον ακολουθούν!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !