Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2024

«Φουσκωτοί» και δημοτική αστυνομία για τον διαγωνισμό των διαφημίσεων στα στέγαστρα στάσεων στον Δήμο Αθηναίων! Ο δήμαρχος «πέταξε έξω» τον υπόδικο για κακούργημα Βρυώνη που συμμετείχε στον διαγωνισμό με «μπροστινό». Ο καναλάρχης - τηλεπλασιέ έγινε έξω φρενών και βρίζει όπου σταθεί τον άνθρωπο του Κώστα Σημίτη που λέει ότι έστησε την δουλειά και κάνει κουμάντο.


Του ειδικού συνεργάτη 

Μπορεί το καλοκαίρι όλοι να τρέχουν στις παραλιές αλλά το κτήριο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων πήρε φωτιά! 

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Αυγούστου έγινε ο διαγωνισμός για την παραχώρηση των διαφημιστικών στεγάστρων στις στάσεις για την υπαίθρια διαφήμιση.

Ο άλλοτε μετρ του είδους Φίλιππος Βρύωνης, με τις δεκάδες εταιρείες που κατά καιρούς έχει στήσει αφήνωντας πίσω του χρέη σε πολλούς δήμους που κάνεις πλέον δεν μπορεί να υπολογίσει πήρε μέρος για το μεγάλο φιλέτο, αλλά οι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου τον πέταξαν έξω την εταιρεία του «μπροστινού» λόγο σοβαρών παραλήψεων στον φάκελο συμμετοχής. 

Ο διαγωνισμός έγινε με παρουσία «φουσκωτών» και 20 δημοτικών αστυνομικών αφού υπήρχαν πληροφορίες για έκτροπα.

Έξω φρενών ο υπόδικος για κακούργημα καναλάρχης - τηλεπλασιέ! Η δουλειά πήγε σε άλλη εταιρεία που έχει γεμίσει όλη την Αττική με διαφημίσεις. Πρόκειται για την Politis Group. Μετά την αποχώρηση της εταιρείας «φάντασμα» που από πίσω κρυβόταν ο Βρυώνης δεν υπήρχε άλλη εταιρεία πλην αυτή που εκπροσωπούσε την Politis Group όπου πήρε και την δουλειά.  

Το ζουμί τώρα αρχίζει... Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Βρυώνης λέει ότι η δουλειά ήταν στημένη από π. συνεργάτη του Κώστα Σημίτη που κάνει κουμάντο στον δήμο! Η απορία όμως είναι απλή: Όταν έπαιρνε αυτός τις δουλειές σε κάθε δήμο επί 20 χρόνια από ποιον ήταν στημένες ; 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !