Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024

(N3) Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Ο βιαστής της 16χρονης ανήλικης φίλης του γιου του. Το γυναικείο ψεύτικο προφίλ που είχε φτιάξει ως άλλοθι για να πείσει τους αστυνομικούς ότι αυτή τον πλησίασε.


edolio5 team

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 44χρονος άνδρας στον Κολωνό, βίαζε για σχεδόν 2 μήνες κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη φίλη του γιου του σε υπαίθριο πάρκινγκ, απειλώντας μάλιστα το κορίτσι ότι θα έκανε κακό στην ίδια και τον πατέρα της εάν μιλούσε.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, το σχέδιο του 44χρονου ήταν προσεκτικά οργανωμένο καθώς ο κατηγορούμενος είχε προσεγγίσει το κορίτσι με φιλική διάθεση, λέγοντάς του ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον γιό του και στη συνέχεια προχώρησε στις απειλές και τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της 16χρονης.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ της κοπέλας στα social media, από το οποίο ένας φίλος του έστελνε μηνύματα στον 44χρονο, για να φροντίσει να φαίνεται ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά – μάλιστα αυτά τα μηνύματα έδειξε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.


Ο 44χρονος δράστης



Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 22 Αυγούστου όταν εντοπίστηκε να περνάει έξω από το σπίτι του κοριτσιού με το αυτοκίνητό του. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, άλλαξε την πορεία του για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού του τηλεφώνου αλλά και του οχήματος στο οποίο επενέβαινε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκε και το laptop του.

Η 16χρονη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ αναμένεται να γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Το σύνολο τόσο των κατασχεθέντων του υπόπτου, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !