Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024

Η προσφυγή και η μάχη στην δικαιοσύνη του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έφερε αποτέλεσμα! Διαλύεται το φιλοσκοπιανό σωματείο Φλώρινας με απόφαση του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας. Οι γιαλαντζί «σωτήρες» του πατριωτικού χώρου που διαμαρτυρόντουσαν με δηλώσεις - φανφάρες άνευ ουσίας αλλά δεν έβαζαν το χέρι στην τσέπη ούτε για το δικαστικό παράβολο.


edolio5 team

Μια δικαστική έκβαση που ομολογουμένως δικαίωσε τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και την επιμονή του, ως μοναδικού πολιτικού αρχηγού που είχε καταφύγει σε βάρος του φιλοΣκοπιανού σωματείου Φλώρινας.
Οι «Πατριώτες» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου σε ανακοίνωση τους σχετικά με την δικαστική μάχη που έδωσαν κατά φιλοσκοπιανού σωματείου Φλώρινας αναφέρει:

Η αντεθνική προπαγάνδα κατέρρευσε στο Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας. Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε. Το φιλοσκοπιανό σωματείο της Φλώρινας, οδηγείται σε διάλυση, χάριν στις προσπάθειες όσων αμυνθήκαμε, αγωνιστήκαμε και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά!

Το Εφετείο Κοζάνης έκανε δεκτά τα επιχειρήματα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, όπως και τα επιχειρήματα των 60 μελών του κόμματος των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, με επικεφαλής την κυρία Μελίνα Εμφιετζόγλου (φωτό).

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Νιώθω δικαιωμένος και καλώ όλους τους Μακεδόνες να παρακολουθούνε τις ύπουλες προσπάθειες των Σκοπιανών που δεν τηρούν ούτε την τόσο ευνοϊκή γι’ αυτούς, κατάπτυστη για εμάς, Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο Πρόδρομος Εμφιετζογλου είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μπήκε μπροστά και έδειξε το δρόμο της νίκης και της προστασίας των εθνικών συμφερόντων, σε όσους ξέρουν μόνο να υπογράφουν κατάπτυστες συνθήκες Πρεσπών, σε όσους δειλιάζουν και σιωπούν άπραγοι.

Να σημειώσουμε, ότι η προσφυγή του Εμφιετζόγλου ήταν η μοναδική που κατατέθηκε από Ελληνικό κόμμα και μάλιστα εκτός κοινοβουλίου.

Αυτό έχει την αξία του αφού κάποιοι άλλοι που εισπράττουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κρατικής χρηματοδότησης κατέφυγαν μόνο σε δηλώσεις - φανφάρες χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν το δικαστικό παράβολο της προσφυγής!

Την προσφυγή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου είχαν υποστηρίξει το δικηγορικό γραφείο Κώστα Γιοβανόπουλου και Κατερίνας Σίμπου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !