Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2024

Τα λέει όλα η επιστολή στον Άρειο Πάγο! Το δικηγορικό γραφείο που έχει στήσει παραδικαστικό κέντρο και «αρμέγει» μεγαλόσχημους πελάτες. Οι 14 καυτές υποθέσεις, η πλαστή διαθήκη με την τεράστια περιουσία και ο ποινικολόγος.


Του ειδικού συνεργάτη

Δεν είναι η πρώτη φορά και προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία.

Ένα πουλάκι από αυτά που μπαινοβγαίνει από τα παράθυρα των γραφείων στον Άρειο Πάγο μου είπε για μια επιστολή που έφτασε πριν λίγες μέρες εκεί.

Στην επιστολή οι ανώνυμοι συντάκτες φέρεται να στοχοποιούν ένα «δικηγορικό κέντρο» …υπεράνω υποψίας, το οποίο κινείται πίσω από παραδικαστικά κυκλώματα, έχει επαφές με ευαίσθητες Αρχές και παράλληλα μέσω μηχανισμών λέει ότι μπορεί να εξασφαλίσει ευνοϊκές αποφάσεις δικαστηρίων.

Ως εγκεφάλους του κυκλώματος, όπως μου είπαν ότι λέει η επιστολή αναφέρει 2 ονόματα δικηγόρων, ο ένας Αθηνών και ο άλλος Πειραιώς που συνεργάζονται με έναν συνταξιούχο αεροπαγίτη και στο παιχνίδι είναι και αξιωματικός της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ.

Ο ένας εκ των 2 δικηγόρων είναι γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών που αναλαμβάνει και παλαιότερα είχε ακουστεί έντονα ξανά το όνομα του για παραδικαστικό κύκλωμα αλλά στο τέλος αθωώθηκε.

Ο Πειραιώτης πρόσφατα βρέθηκε στο εξωτερικό για «επαγγελματκό ταξίδι» αλλά η πραγματική αιτία ήταν λίγες μέρες μόνος με τον εραστή του.

Γράφει λεπτομέρειες για 14 υποθέσεις στις οποίες παίχτηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ και αρκετά ισόβια. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την έκβαση των υποθέσεων αυτών... αλλά μπορώ να συμπεράνω από όσα μου είπαν τους πρωταγονιστές που βρέθηκαν στο εδώλιο.

Πρόσφατα όπως λέει η επιστολή, που μάλλον η δουλειά έχει χαλάσει στην μοιρασιά και ο καταγγέλων αποφάσισε να τα πει όλα, το κύκλωμα χειρίστηκε μια τεράστια πλαστή διαθήκη ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ με δικηγόρο μεγάλης επαρχιακής πόλης.

Τώρα μέσα στον Αύγουστο μην θέλετε ονόματα. Να έρθει με το καλό ο Σεπτέμβριος και εδώ θα είμαστε!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !