Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2024

Τα SMS του Μένιου Φουρθιώτη και το ενδιαφέρον της ΕΥΠ! Τα υπονοούμενα του τηλεπαρουσιαστή για Γεραπετρίτη και υπουργούς της κυβέρνησης και ο κοριός του Predator που ήθελε να μάθει τα ηχητικά και τα βίντεο που έχει στην κατοχή του. Το παρελθόν του με την Τζούλια Αλεξανδράτου, οι «επισκέψεις» σε φίλους και η ανακρίτρια με την μάσκα που πρωταγωνιστούσε σε ροζ ταινία.


Του ειδικού συνεργάτη

Η είδηση ότι ο Μένιος Φουρθιώτης παρακολουθείτο επίσημα από την ΕΥΠ έχει περάσει κάτω από τον πήχη των ΜΜΕ. 

Τι ενδιαφέρον είχε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για να ακούει την καθημερινότητα του Μένιου Φουρθιώτη. Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα όμως αν θες να δεις την πραγματικότητα. 

Όταν ο τηλεπαρουσιαστή συνελήφθη - έχει αθωωθεί οριστικά - και οδηγήθηκε στις φυλακές άρχισε μια δημόσια αντιπαράθεση με τις γνωριμίες που είχε και έφταναν στην αυλή του Μαξίμου. 

Ο ίδιος μάλιστα είχε ανοίξει και πολιτικό γραφείο αφού είχε την υπόσχεση από υψηλότατο κυβερνητικό παράγοντα ότι θα ήταν υποψήφιος βουλευτής. 

Στην δημόσια αντιπαράθεση που ξεκίνησε πρωταγονιστής ήταν ο παντοδύναμος Γεραπετρίτης που όπως φάνηκε ήταν συχνός συνομιλητής του τηλεπαρουσιαστή. Τα SMS μιλούν από μόνα τους! 

Να θυμίσουμε ότι ο Φουρθιώτης επί πολλά χρόνια ήταν μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου και την συνόδευε σε διάφορες επισκέψεις που έκανε η ίδια! Για αυτές ο Φουρθιώτης δεν έχει μιλήσει ποτέ... 

Ποιοι ήθελαν να ξέρουν τι έχει στην διάθεση του ο γνωστός Μένιος ; Η υπόθεση αυτή δεν είναι καθόλου απλή. Σε εφημερίδα που ο ίδιος είναι εκδότης ανάμεσα στα άλλα είχε και ρεπορτάζ για μια γνωστή ανακρίτρια που όπως γράφει πρωταγωνιστούσε μαζι με την Τζούλια σε ταινία φορώντας μάσκα!









ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !