Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024

Ποινική δίωξη στην πρόεδρο της ΡΑΣ για τα Τέμπη και σε αξιωματικούς της πυροσβεστικής μετά την πρόταση του εφέτη - ανακριτή! Η μήνυση που αφορά τους ιατροδικαστές και δικαστικούς εμπειρογνώμονες τέθηκε στο αρχείο ενώ για τους δικαστικούς λειτουργούς θα εξεταστεί από εισαγγελέα εκτός Λάρισας.


edolio5 team

Για ιατροδικαστές και δικαστικούς εμπειρογνώμονες που περιλαμβάνονταν στη μήνυση, η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, ενώ για τους δικαστικούς λειτουργούς που περιλαμβάνονταν επίσης στη μήνυση η υπόθεση θα εξεταστεί από άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς εκτός Λάρισας.
Δίωξη για διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών διά παραλείψεως, με δόλο και κατ' εξακολούθηση κατά της προέδρου της ΡΑΣ, για το τραγικό σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών, ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Λάρισας, μετά από πρόταση του Εφέτη ανακριτή.

Επίσης, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διεξήχθη μετά τη μήνυση συγγενών θυμάτων, ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατά τριών προοανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής και ενός ανώτερου αξιωματικού.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !