Σάββατο, Ιουλίου 06, 2024

Ιδού το πόρισμα! Η αρχή του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που «ζεματάει» τον ελεγχόμενο για φοροδιαφυγή Αντώνη Ρέμο, καταγράφει βήμα - βήμα όσα έκανε. Η εταιρεία Energy Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, ο ρόλος του συνεταίρου Πηλαδάκη με την VICOM και ο Θανάσης Κατσέλης που «αλωνίζει» με ανεμογεννήτριες . Το «καρουζέλ» του ύποπτων τραπεζικών συναλλαγών που δεν δικαιολογούνται και οι «200αρες» καταθέσεις που άλλαζαν λογαριασμούς και χέρια σε μια νύχτα.


Του ειδικού συνεργάτη 

Το πόρισμα που έχει καταγράψει η εποπτεύουσα από τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη αρχή καταπολέμησης για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος μάλλον δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δικαιολογίες στον γνωστό τραγουδιστή.

Το edolio5 αποκαλύπτει σήμερα το βασικό πυρήνα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που σύμφωνα με πληροφορίες περιέχει ατράνταχτες αποδείξεις για την συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου αλλά και άλλων προσώπων σε μεγάλη φοροδιαφυγή, εικονικά τιμολόγια και πληρωμές που δεν είχαν ουσιαστικό αντικείμενο. 

Το σχετικό πόρισμα αναφέρεται ότι σύμφωνα με τις αρχές υπήρξαν συμφωνίες μεταξύ του Αντώνη Πασχαλίδη (το όνομα του Ρέμου), διαχειριστή της εταιρείας Πασχαλίδης και ΣΦΑ Ο.Ε. με τον Βασίλη Ζήκο διαχειριστή της Olympic Energy μονοπρόσωπη ΙΚΕ και του Κωσταντίνου Πηλαδάκη διαχειριστή της VICOM Εμπορική συμμετοχών Α.Ε. και του Θανάση Κατσέλη.

Από 19/4/22 έως 22/6/22 πιστώθηκαν 6 εμβάσματα στο προσωπικό λογαριασμού του Ρέμου συνολικά 1,8 εκατ. ευρώ από τον Θανάση Κατσέλη. Το πόρισμα μάλιστα αναφέρεται αναλυτικά στις συναλλαγές.

  • Στις 19/4/22 200.000€
  • Στις 19/4/22 200.000€
  • Στις 19/4/22 150.000€
  • Στις 10/5/22 950.000€ 
  • Στις 22/6/22 200.000€ 
  • Στις 22/6/22 100.000€
Στις 19/4/22 και 27/4/22 από τον λογαριασμό του Ρέμου μεταφέρονται με 2 εμβάσματα των 200.000€ το καθένα στο λογαριασμό της VICOM Εμπορική και Συμμετοχών Α.Ε. του Πηλαδάκη.

 Στις 11/5/22 μεταφέρεται με ένα έμβασμα από τον ίδιο λογαριασμό του Αντώνη Πασχαλίδη ποσό 450.000€ στον λογαριασμό της Olympic Energy Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. 

Αυτές τις συναλλαγές πρέπει να τις εξηγήσει ο Αντώνης Ρέμος αλλά όπως φαίνεται μάλλον δεν θα μπορέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το πολυσέλιδο πόρισμα που τον «ζεματάει» είναι «δεμένο» και η φοροδιαφυγή αλλά κυρίως το ξέπλυμα χρήματος που προκύπτει ανοίγει άλλες πόρτες για να διερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Θανάσης Κατσέλης που για τους περισσότερους αποτελεί άγνωστο πρόσωπο σε αντίθεση με τον Πηλαδάκη.

Πρώην δάσκαλος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα Αιολικά πάρκα και βρήκε σημείο επαφής με τον Ελλάκτωρα (λόγω ειδικών σχέσεων με Δήμους και Περιφέρειες από όπου εξασφάλιζε άδειες για ενεργειακά πάρκα).

Ο Σάκης όπως είναι το χαϊδευτικό του απέκτησε τεράστια φήμη στην Αθήνα της νύχτας, λόγω των ειδικών σχέσεων με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο «έλουζε» στην κυριολεξία με λουλούδια όταν κατέβαινε σε εβδομαδιαία βάση από το χωριό στην Πρωτεύουσα!

Ο ενεργειακός παίκτης Σάκης Νο2, ο Κατσέλης δηλαδή, έγινε ο καλύτερος πελάτης του Παπαθεοχάρη στο «Αθηνών Αρένα» στην οδό Πειραιώς, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για να συνεταιριστούν σε business της Ενέργειας, ο πρώην δάσκαλος και νυν «λουλουδοπαίκτης» των μπουζουκιών, πρώτα με τον τροβαδούρο Ρέμο και στη συνέχεια με τον γνωστό για την τραπεζική του αξιοπιστία, επιχειρηματία Πηλαδάκη!

Βεβαίως η συνεργασία Κατσέλη με Ρένο και Πηλαδάκη δεν απέδωσε καρπούς!

Ούτε ενεργειακά πάρκα έγιναν, ούτε άλλες μεγάλες δουλειές! Τώρα πως έγιναν οι συναλλαγές αυτές που καταγράφονται στο πόρισμα Βουλριώτη θα πρέπει να το εξηγήσουν οι ίδιοι.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !