Όταν ο Καρυπίδης «φαντασιώνεται» τον Μαρινάκη και πάσα συγγενή του ως εχθρό για να αποκτήσει αξία! Η νέα καταγγελία της πλάκας για «εξωγήινους» μπράβους και η σκιά του μιντιάρχη στο Κολωνάκι και την Βουλιαγμένη που γίνεται ο τρόμος του. Η τηλεφωνική απειλή πως θα τον δείρουν και η μήνυση.


edolio5 team

Μετά την εισαγγελία που είχε επισκεφθεί και την μήνυση κατ' αγνώστων που είχε καταθέσει ο Θόδωρος Καρυπίδης για μια τηλεφωνική απειλή (!) τώρα επινόησε κάτι διαφορετικό. 

Ισχυρίζεται ότι συγγενής του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, εξύβρισε απρόκλητα τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε στη Βουλιαγμένη.

Στην αναφορά του ζητάει να καταθέσουν και οι αστυνομικοί οι οποίοι ερωτήθηκαν από ανωτέρους τους και είπαν ότι δεν άκουσαν τίποτα. Ο Καρυπίδης όμως τηλεφωνώντας όπως πληροφορηθήκαμε σε γνωστούς του δημοσιογράφους ισχυρίστηκε ότι μετά από λίγες ώρες σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Καβούρι, συνάντησε τον Μιντιάρχη Βαγγέλη Μαρινάκη και φοβήθηκε ότι θα τον έδερνε!

«Σε έδειρε ;» τον ρώτησε δημοσιογράφος - συνομιλιτής του.
«Όχι αλλά είχε πολλούς φουσκωτούς μαζι και φοβήθηκα» απάντησε ο ίδιος.

Στην ίδια συνομιλία ο Καρυπίδης ισχυρίστηκε ότι ένα παρόμοιο (!) επεισόδιο με τον γνωστό μεγαλοεφοπλιστή είχε γίνει πριν μερικούς μήνες και στο Κολωνάκι.

Να θυμίσουμε ότι ο «Mr παλέτας» είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων επειδή κάποιος του τηλεφώνησε και του είπε ότι θα τον δείρει ο Μαρινάκης επειδή έδωσε συνέντευξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως είχε γράψει και το edolio5.

Στην μήνυση υπέβαλε και την ηχογράφηση του τηλεφωνήματος (πως την έκανε άραγε - αν την έκανε αυτός - ;) όπου ακούγονται βρισιές επί βρισιών εκ μέρους του κατά του «αγνώστου». Κάτι δεν πάει καλά και βρωμάει από μακριά.

Από το ηχητικό προκύπτει ότι τελικά ο Καρυπίδης βρίζει τον «άγνωστο» και όχι το αντίθετο.

 Αν έχει χρόνο ο Θόδωρος να ασχολείται με τέτοια και όχι να κοιτάει την εταιρεία του Amani Swiss που έχει ανοίξει με την βοήθεια της Αμερικανικής Πρεσβείας με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, δουλειές στην Ουκρανία, τότε μπράβο για το κουράγιο του.

Στο χωριό μου όμως αυτά τα λένε πες μου ποιος είναι ο εχθρός σου για να σου πω πόσο αξία έχεις!

Υ.Γ.

Κάποιος να πει στον Θόδωρο ότι το edolio5 δεν ανεβοκατεβάζει αναρτήσεις ανάλογα με το αν αρέσουν ή όχι σε μερικούς! Κατά συνέπεια μην ζητήσει ξανά από φίλο του δικηγόρο μετά από συνάντηση στο Zonar's να μεσολαβήσει προς εμάς.

Ακούστε το ηχητικό που δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό του TIKTOK!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !