Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 04, 2023

Ετοιμάζει «κανόνι» και κλαίγεται ο «Mr Παλέτας» που έριξε «φέσι» σε εκατοντάδες εργαζομένους πως η κυβέρνηση δεν του δίνει δουλειές στην εταιρεία «Amani Swiss»! «Με κυνηγάει ο Μαρινάκης και τηλεφωνεί σε υπουργούς». Αν δεν τηλεφωνούσε βρε Θοδωρή άραγε οι υπουργοί θα σου έδιναν ότι ήθελες χωρίς διαγωνισμούς ; Αυτό λες ;


Του ειδικού συνεργάτη

Κάτι ήθελε να πει ο ποιητής και μάλλον τα έκανε θάλασσα! Άλλο πράγμα να καρφώνεις παλέτες και να ρίχνεις κανόνι σε εκατοντάδες εργαζομένους σου και άλλο να αδικείς με οικονομική ευημερία επιχειρήσεις. Ο Θόδωρος Καρυπίδης όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 τον τελευταίο καιρό με την έκρηξη της πανδημίας του covid βρήκε την παχιά αγελάδα με την εταιρεία Amani Swiss που διαθέτει προϊόντα υγείας. 

Το αφεντικό του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μεταξύ τυριού και αχλαδιού όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις δουλειές του με την σημερινή κυβέρνηση και τις σχέσεις του με τους προέδρους άλλων ΠΑΕ τόνισε πως έχει καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ υποστήριξε πως η φιλία του με το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει χαλάσει και πως ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» κυνηγάει διαρκώς αυτόν και τον Άρη. 

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες.

Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Άρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ειλικρινά, έχουμε απορίες για όσα είπε! Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια όσα λέει. Αυτό σημαίνει πως οι υπουργοί της κυβέρνησης του δίνουν δουλειές «αέρα - πατέρα» χωρίς διαγωνισμούς και ο Μαρινάκης τους λέει ότι ακόμα και να κερδίσει τους διαγωνισμούς να μην του δώσουν την δουλειά. Καταλάβαμε καλά ότι οι δουλειές που παίρνει από υπουργεία και το ευρύτερο δημόσιο με την εταιρεία Amani Swiss που τρέχει η αγαπημένη του αδερφή Ειρήνη είναι όλες με απευθείας ανάθεση ; Είναι δυνατόν να κερδίσει κάποιος έναν διαγωνισμό και να μπορεί να παρέμβει κάποιος άλλος και να πει «όχι» μην του δίνεται την δουλειά. Προφανώς ο Θόδωρος Καρυπίδης περνάει δύσκολα οικονομικά και αρχίζει σιγά - σιγά να φτιάχνει το έδαφος για την κατάρρευση που έρχεται στα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Το κανόνι που βάρεσε στα σουπερ μαρκετ και άφησε στο έλεος του θεού εκατοντάδες απλήρωτους εργαζομένους μάλλον ετοιμάζεται να το κάνει και στο ποδόσφαιρο. Ψάχνει μάγισσες και υπαίτιους για αυτά που έρχονται.