Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024

Νυχτερινά «ντου» σε σπίτια και γραφεία για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες! 700.000 ευρώ στην ντουλάπα αδελφού π. κορυφαίου διαιτητή της Super League 1 και 90.000€ στην ερωμένη αντιπροέδρου μεγάλης ΠΑΕ σε πόλη με ειδικό όνομα.


Του ειδικού συνεργάτη

Μπορεί η δικογραφία αυτή να έχει περάσει στα ψιλά.. και να μην έχει την ανάλογη δημοσιότητα από τα συστημικά ΜΜΕ - πλην φυσικά του edolio5 - αλλά οι έφοδοι συνεχίζονται ακάθεκτοι από την οικονομική αστυνομία προκειμένου να συγκεντρωθεί υλικό για την μεγάλη έρευνα των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο αξιόλογοι έλεγχοι που έβγαλαν «λαβράκι» αφορούν ερωμένη αντιπροέδρου μεγάλης ΠΑΕ στην Επαρχία και τον αδερφό ενός πρώην πασίγνωστου διαιτητή της Super League 1. 

Στην πρώτη βρήκαν 90.000 ευρώ στο σπίτι και όταν την ρώτησαν που τα βρήκε τους απάντησε ότι τις τα έδωσε για να τα φυλάει ο εραστής της. Στο 2ο εντόπισαν 700.000 στην ντουλάπα του. 

Ο ίδιος σήμερα είναι παρατηρητής ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά ο αδερφός του έχει διαπρέψει κατά το παρελθόν ως ρέφερι.

Τα χρήματα κατασχέθηκαν. Η δικογραφία αυτή έχει πολύ ζουμί και θα εκτεθεί πολύς κόσμος.

Σχετικό ρεπορτάζ:

Ο κοριός της ΕΥΠ και τα 5.000.000 ευρώ που βρέθηκαν σε σπίτι προέδρου ΠΑΕ πριν μοιραστούν! Οι υπόγειες διαδρομές της δικαιοσύνης, τα παιχνίδια με ατέλειωτο «μαύρο χρήμα» και τα αλληλοκαρφώματα με ανώνυμες επιστολές! Κυβερνητικός παράγοντας για εκδούλευση σε καναλάρχη διαρρέει την κακουργηματική προανακριτική δικογραφία για τα κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού. Η οργή του Βουρλιώτη και τα νταραβέρια παραγόντων του ποδοσφαίρου πίσω από την πλάτη του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !