Ο κοντός εφοπλιστής και η μητέρα του που έδωσαν 6 εκατ ευρώ σε 3 μονές του Αγίου Όρους! Ο έλεγχος της ΑΔΑΕ και ο φιλο - Αμερικανός πλοιοκτήτης που έχει μπλέξει άσχημα στα γρανάζια υπόθεσης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


edolio5 team

Σας έχω σήμερα φρέσκα νέα για την υπόθεση ελέγχου της ΑΑΔΕ στο Άγιο Όρος περί χρηματοδότησης μικρού κόμματος που έκανε γκελ από 3 μοναστήρια προς το ταμείο της.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως, ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα διερευνά μια σύνθετη υπόθεση.

Σύμφωνα με αλλοδαπές μυστικές υπηρεσίες η μητέρα ενός Έλληνα κοντού εφοπλιστή ήταν αυτή που ενίσχυε με τεράστια ποσά 3 ιερές μονές του Αγίου Όρους. Τα χρήματα που έδωσε είναι περίπου 6 εκατ. ευρώ. Μεγάλο μέρος από αυτά κατέληξαν σε μικρό κόμμα δια των ηγουμένων τους. Αυτή ήταν η συμφωνία.

Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως προκύπτει τα χρήματα αυτά να δόθηκαν και σε δημοσιογράφους που  συνδέονται με μηχανισμούς κατασκοπείας και υποστήριξαν το κόμμα αυτό.

Η Αρχή για το Ξέπλυμα αλλά και οι Αμερικανοί διερευνούν αν στην υπόθεση έχει εμπλοκή και ο εφοπλιστής. Να σας ενημερώσω ότι ο κοντός εφοπλιστής είναι υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος και έχει προφίλ φιλό - Αμερικανικό αλλά επί της ουσίας οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι παίζει διπλό ρόλο και δεν του έχουν απολύτως καμία εμπιστοσύνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !