Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Τα 56 εκατ. ευρώ που βρωμάνε πολύ! Η μπίζνα που στήθηκε, η επιλογή του δικηγόρου που τσέπωσε 30 εκατ. ευρώ και ο ρόλος των δικαστών που ήξεραν ποιοι και πως θυσαύρισαν από αυτήν την ιστορία της σκευωρίας και δεν μιλούσαν.


edolio5 team

Όσο περνάνε οι μέρες θα μαθαίνουμε πράγματα και θαύματα και ο εφιάλτης τις νύχτες για μερικούς θα είναι χωρίς ξημέρωμα!

Όλο το απίθανα άρρωστο σενάριο της Novartis με τις κουκούλες των καλών αυτών ανθρώπων -αλλά και των ηθικών αυτουργών τους- έκρυβαν «μεροκάματα» 56 εκατ. ευρώ. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν νομίζω ότι πέραν των εμπλεκόμενων, δηλαδή αυτών που τα πήραν αλλά και των Συριζοπαπαγγελοπουλαίων, ίσως και κάποιων δικαστών, ήξερε κανείς αυτή την τεράστια μπίζνα που στήθηκε.

Η αποκάλυψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην βουλή έφερε τα πάνω - κάτω! Αν δεν μιλούσε κανένας δεν θα είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

Και τώρα γίνεται και ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την πιο μυστήρια και βρώμικη ιστορία της Μεταπολίτευσης, αφού πίσω από τις κουκούλες και τα χονδροειδή ψεύδη κρύβονταν 56 ολόκληρα εκατομμύρια.

Εδώ λοιπόν αρχίζει μια καινούργια, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για το ποιοι ακριβώς τα πήραν και γιατί, πού και πώς φορολογήθηκαν, πού βρέθηκε και από ποιον ο δικηγόρος Σαράκης που πήρε 30 ολόκληρα εκατομμύρια (μόνος;), τι γνώριζε η Τουλουπάκη και, φυσικά, τι γνώριζε ο Ρασπούτιν Παπαγγελόπουλος.

Ολοι αυτοί λοιπόν και όλα αυτά ας τα αναλάβει ένας καλός Εφέτης Ανακριτής να τα ξεδιαλύνει και φυσικά και ο Βουρλιώτης, γιατί μη μου πείτε ότι δεν σας μυρίζει πολύ όλη αυτή η υπόθεση. 

Τώρα αρχίζουν τα ξενύχτια για μερικούς. Δυστυχώς όμως θα μπλέξουν και συγγενείς, θυγατέρες και αδέλφια που όπως μαθαίνω έχουν πάρει στην πλάτη τους μερικά εκατομμύρια για να τα ξεπλύνουν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !