Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Ο «εμφύλιος» στην Θύρα 13 για τον έλεγχο της κερκίδας, τα οφέλη της και η «βαριά δικογραφία» που καρινοβατεί 3 χρόνια! Οι σκληροί αρχηγοί των 2 ομάδων που διεκδικούν τα πρωτεία. Οι σύνδεσμοι σε Γκύζη - Χολαργό - Μαρούσι και Ζωγράφου και το «δίδυμο» του Έλληνα με τον Αλβανό που θέλουν να κάνουν κουμάντο στις επαφές με την διοίκηση.


edolio5 team

Βιασμοί, ένταξη σε εγκληματικές ομάδες, εκρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και «μπραβιλίκια» σε καταστήματα, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες με τις οποίες έχουν βρεθεί κατά καιρούς αντιμέτωποι κάποιοι εκ των 75 συλληφθέντων οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση.
Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στις τάξεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού φαίνεται να αφορά στην «κυριαρχία» στις εξέδρες, όπως εξήγησαν στο edolio5 πηγές με γνώση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία ομάδα έχει για επικεφαλής δύο άτομα. Ο πρώτος, με βαρύ ποινικό παρελθόν με εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ακόμη και μέσα σε πανεπιστήμια, έχει καταγωγή από την Αλβανία ενώ ο δεύτερος είναι Έλληνας και διατηρεί κατάστημα στους Αμπελοκήπους.

Η δεύτερη ομάδα απαρτίζεται από οργανωμένους οπαδούς του Γκύζη, του Χολαργού, του Αμαρουσίου και του Ζωγράφου. Είναι άτομα ενεργά στο πέταλο των οργανωμένων και έχουν εμπλακεί σε ομαδικά επεισόδια σε ολόκληρη την χωρά και έχουν πλέον ανοιχτή αντιπαράθεση με τους παραπάνω.

Η «στιγμή χωρίς επιστροφή» ανάμεσα στις «ομάδες» αυτές έφθασε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας που έγινε στις 19 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου ντέρμπι η κατάσταση ξέφυγε καθώς κάποιοι εκ των εμπλεκομένων ήθελαν να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο στο πέταλο. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άτομα που ανήκουν στην ομάδα του Αλβανού είχαν αρχικά λεκτικό επεισόδιο με τους «αντίπαλους» τους το οποίο όμως κλιμακώθηκε και έφτασε στο σημείο να μαχαιρωθούν δυο άτομα εκτός γηπέδου μπροστά από καφετέρια στους Αμπελόκηπους.

Μετά από αυτό ξεκίνησε ένας νέος κύκλος συμπλοκών με τις εμπλεκόμενες ομάδες να χρησιμοποιούν όλες τις τακτικές που γνωρίζουν. Ξυλοδαρμοί στη μέση του δρόμου, ομάδες με δεκάδες δίκυκλα να εφορμούν σε συνδέσμους στα Βόρεια Προάστια ακόμη και «επισκέψεις» στα σπίτια των ατόμων που έχουν τα κλειδιά συνδέσμων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπλοκή του περασμένου Σαββάτου δεν ήταν τυχαία αλλά επρόκειτο για ένα ραντεβού που είχε κλειστεί εδώ και εβδομάδες. Οι δυο αντίπαλες «ομάδες» αποφάσισαν ότι θα λύσουν τις διάφορες τους κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ Λάρνακας. Η εικόνα του άδειου πετάλου της 13 άλλωστε είναι ενδεικτική.

Να θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα εκκρεμεί μια μεγάλη δικογραφία με ιδαιτέρως βαριά αδικήματα που έχει συσταθεί εδώ και 3 χρόνια για τους αρχηγούς των 2 αυτών ομάδων αλλά κατά περίεργο λόγο έχει χαθεί στους διαδρόμους του εφετείου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !