Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024

Όλο το κατηγορητήριο που υπογράφει ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης! Η όμορφη ψυχολόγος της ΕΛΑΣ στο σκαμνί του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για τις ψευδείς γνωματεύσεις που έδινε σε μητέρες για τους δήθεν κακοποιητές συζύγους τους. Εκκρεμεί η δικογραφία για τα κακουργήματα και ο έλεγχος για την πειθαρχική και ποινική δίωξη σε 2 ακόμη εισαγγελικούς λειτουργούς της «παρέας».


edolio5 team

Η ώρα της δικαστικής ετυμηγορίας έφτασε για την ψυχολόγο της ΕΛΑΣ ως προς τα φερόμενα αδικήματα των ψευδών βεβαιώσεων που φαίνεται ότι έδινε κατ' εξακολούθηση σε γονείς. Πρόκειται για την ψυχολόγο της ΕΛΑΣ που είχε εξετάσει και την 13χρονη - θύμα του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου.

Στο δικόγραφο το οποίο «υπογράφει» ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, καταγράφεται πλήρως το ανατριχιαστικό περιεχόμενο των καταθέσεων της διωκόμενης ψυχολόγου, βασικής πρωταγωνίστριας στο σκάνδαλο των ψευδών γνωματεύσεων το οποίο συγκλονίζει το πανελλήνιο και στο οποίο συμμετέχουν πασίγνωστα δικηγορικά γραφεία καθώς και λειτουργοί της Δικαιοσύνης.

Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης για την οποία κατηγορούνται (ως ηθικοί αυτουργοί) τρεις μαμάδες, και συγκεκριμένα οι Α.Σ., Ε.Π. και Α.Π., ορίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2024. Η συγκεκριμένη δίωξη αφορά το πλέον «ελαφρύ» μέρος της ογκώδους δικογραφίας που βρίσκεται στην Εισαγγελία Αθηνών (η οποία εκτός από 57 CD περιέχει και πλήθος στοιχείων) και διαχωρίστηκε για τα άλλα ερευνώμενα αδικήματα, όπως εκείνο της κακοποίησης ανηλίκων (κακούργημα), εξαιτίας του γεγονότος ότι παραγράφεται τον Νοέμβριο του 2025.

Εκτός από τη Ν.Β. ελέγχονται τόσο ποινικά όσο και πειθαρχικά και δύο εισαγγελικοί λειτουργοί.

Η μία υπηρετεί στην Αθήνα και η δεύτερη σε δικαστήριο της περιφέρειας, όχι μακριά πάντως από την πρωτεύουσα. Σε μία από τις δύο περιπτώσεις η λειτουργός της Δικαιοσύνης έστειλε έτοιμες γνωματεύσεις (για προσωπική της υπόθεση) στη Ν.Β., όπως προέκυψε από το αρχείο που κατασχέθηκε στο γραφείο το οποίο διατηρούσε η ψυχολόγος μέσα στην Αστυνομία!

Το edolio5 θα είναι εκεί και θα καταγράψει με σεβασμό στο τεκμήριο της αθώωτητας την εξέλιξη της δίκης.




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !