Παρασκευή, Μαΐου 31, 2024

Με «σπρώξιμο» Μελλισανίδη ο Ντογιάκος πρόεδρος στην ΕΠΟ! Το Μαξίμου θέλει να «σπάσει» την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση και ρίχνει στην Αρένα τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να δελεάσει το «μπλόκ» του Ολυμπιακού.


edolio5 team

Σήμερα θα σας ενημερώσω για κάτι που μπορεί να φανεί ανέκδοτο αλλά ο άνθρωπος που μου το είπε δεν συνηθίζει να λέει ανέκδοτα. 

Επειδή ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα σχετικά με το πρόσωπο που θα επιλέξει η παράταξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, η οποία θα καθόρήσει και το αποτέλεσμα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου απέναντι στην υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ, στις εκλογές της ΕΠΟ, σας ενημερώνω πως ο κύβος ερρίφθη και η επιλογή είναι ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ως γνωστόν ο κύριος Ντογιάκος, όσον αφορά τα φίλαθλα συναισθήματα του, είναι επώνυμος Παναθηναϊκός, και μάλιστα φέρεται να είχε το προσωνύμιο «ο Παναθηναικάκιας»! Οι σχέσεις του άλλωστε με τον Νίκο Πατέρα είναι γνωστές.

Να σας πω επίσης ότι η πρόταση αυτή έγινε από το Μαξίμου προκειμένου να την αποδειχθεί και ο Ολυμπιακός παρά τις συγκρούσεις που είχε κατά το παρελθόν με τον π. ανώτατο εισαγγελέα. 

Το τι θα γίνει δεν ξέρω.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !