Δευτέρα, Απριλίου 01, 2024

Η «τυφλή» τροχαία Αττικής, οι νονοί - παρκαδόροι των πεζοδρομιών από τα μπουζουκομάγαζα και το αλισβερίσι με τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών! Μόνο αν ενοχληθεί (!) κάποιος επώνυμος τρέχουν να βάλουν κλήσεις και να «μοιράσουν» την επιτυχία στα πρόθυμα ΜΜΕ. Ο περίγελος στο Κολωνάκι με το διάσημο μπαρ που τηλεφώνησε η κόρη εφοπλιστή.


edolio5 team

Το κακό έχει παραγίνει και το αλισβερίσι πλέον βγάζει μάτια. Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει διαπιστώσει την ύπαρξη των σύγχρονων νταβατζήδων - παρκαδόρων που διαθέτουν όλα τα νυχτερινά κέντρα αφού παρκάρουν κατά εκατοντάδες τα αυτοκίνητα σε αυτοσχέδια πάρκινγκ πάνω στο πεζοδρόμια πέριξ των νυχτερινών καταστημάτων. Ακόμη και σε πυλωτές πολυκατοικιών που έχουν την ατυχία να έχουν κτιστεί δίπλα στα μαγαζιά αυτά. 

Η τροχαία είναι ανύπαρκτη και το αλισβερίσι μεταξύ ιδιοκτητών που έχουν τα μαγαζιά αυτά «βγάζει μάτι». Μόνο εάν κάποιος επώνυμος τηλεφωνήσει στο 100 επειδή δεν βρήκε χώρο να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του τότε για τα μάτια του κόσμου κινητοποιείται ένα περιπολικό! Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες στο Κολωνάκι. Σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της πλατείας Κολωνακίου οι πελάτες δεν ανησυχούσαν για το αυτοκίνητό τους. Σταματούσαν μπροστά στην είσοδο του καταστήματος και οι παρκαδόροι έπαιρναν το αυτοκίνητό τους και το πήγαιναν για να το σταθμεύσουν σε κοντινή απόσταση. Αυτό κάνουν εκατοντάδες μαγαζιά σε όλη την Αθήνα.

Το βράδυ του Σαββάτου η κόρη ενός πασίγνωστου εφοπλιστή που μένει κοντά στην περιοχή κουράστηκε να γυρίζει γύρω - γύρω προκειμένου να βρει χώρο στάθμευσης τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ.

Αποτέλεσμα ήταν , το περιπολικό να αφήσει κλήσεις στα αυτοκίνητα και να κάνει 4 συλλήψεις που αφορούσαν τους παρκαδόρους και τον υπεύθυνο του καταστήματος. Η πλάκα είναι ότι αυτό η τροχαία το θεώρησε μεγάλη επιτυχία και με φωτογραφίες που μοίρασε ενημέρωσε τα ΜΜΕ για το έργο που επιτελεί.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !