Δευτέρα, Απριλίου 01, 2024

Ισόβια + 41 χρόνια στον Ηλία Μίχο! Εκτός φυλακής η μητέρα της ανήλικης ενώ στον «συνέταιρο» του «γαλάζιου» στελέχους, συνταξιούχο ναυτικό αποκαλούμενο «Μιχάλη» το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 24 χρόνια. Όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν στους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κάθισαν στο εδώλιο ενώ κανένας από αυτούς δεν θα πάει φυλακή αφού έπεσαν στα μαλακά.


edolio5 team

Ισόβια κάθειρξη και 41 έτη φυλάκισης καθώς και χρηματική ποινή, ήταν η ποινή που επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον Ηλία Μίχο, ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με την απόφαση στον 55χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό του παιδιού και επιπλέον συνολικές ποινές 41 ετών, πριν τη συγχώνευση, για την κατάχρηση ανηλίκου 14 έτη, για τη μαστροπεία και την πορνογραφία από 12 έτη. Παράλληλα επέβαλε ποινή 3 χρόνων για τα πλημμελήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Στην μητέρα της ανήλικης επιβλήθηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο η 37χρονη άμεσα θα βρεθεί εκτός φυλακής, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες, έχει εκτίσει δηλαδή την ποινή που πρέπει για να αποφυλακιστεί.

Στον έτερο κατηγορούμενο τον 59χρονο συνταξιούχο ναυτικό, αποκαλούμενο «Μιχάλη» το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 24 ετών, πριν τη συγχώνευση, που αφορά κάθειρξη από 12 έτη για τη μαστροπεία και για την πορνογραφία.

Με την αναγνώριση του ελαφρυντικού στους υπόλοιπους κατηγορούμενους αποκαλούμενους ως «πελάτες» του παιδιού τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 12 μήνες έως 7 έτη.

Αυτή την ώρα στο δικαστήριο αγορεύουν οι συνήγοροι των καταδικασθέντων για χορήγηση αναστολής. Αφού το δικαστήριο αποφανθεί και για αυτά τα αιτήματα η αυλαία της πολύκροτης αυτής δίκης θα πέσει λίγο πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της ανώτατης προσωρινής κράτησης του Μίχου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !