Με συναίτερο τον Φέλιξ Μπίτσιο! Οι νέες εταιρείες του Λαβράνου Northlett Limited και Blue Yacths Ltd που ετοιμάζονται δια της πλαγίας οδού να πάρουν δουλειές. Τα αμυντικά συστήματα για ΕΛΑΣ και τον στρατό, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και τα σκάφη αναψυχής.


edolio5 team

Οι μαύρες μέρες που έρχονται για τον Γιάννη Λαβράνο δεν μπορούν να περιγραφούν ούτε μέσα στην νύχτα! Προ ημερών σας ενημερώσαμε πως η εταιρεία Krikel, του πρωταγωνιστή των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνου, θα βάλει λουκέτο στο τέλος του μήνα. Οι σχέσεις του με τον Γρηγόρη Δημητριάδη είναι στο ναδίρ και δεν λένε ούτε καλημέρα.

Ωστόσο, παρά το ότι ο Λαβράνος είναι πλέον ποικιλοτρόπως ελεγχόμενος από τη Δικαιοσύνη, δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει τον χώρο των τηλεπικοινωνιακών και αμυντικών συστημάτων, από τον οποίο ευημέρησε λόγω των συμβολαίων του με την Ελληνική Αστυνομία.

Δεδομένου ότι στην Ελλάδα είναι «persona non grata», ο Λαβράνος προχώρησε στη σύσταση εταιρείας στο Λονδίνο, η οποία έχει ως βασικό αντικείμενο το εμπόριο συστημάτων τηλεπικοινωνιών και κυβερνοασφάλειας.

Όπως μας πληροφόρησαν, το όνομα της εταιρείας αυτής είναι Northlett Limited.

Το ενδιαφέρον είναι πως η εν λόγω εταιρεία εμφανίζει στους σκοπούς της και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικών με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτός άλλωστε είναι ένας τομέας που ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο στενός συνεργάτης του Λαβράνου και έτερος πρωταγωνιστής των υποκλοπών, έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, ο Λαβράνος φέρεται να έχει και άλλες επιχειρηματικές «ανησυχίες» που εκτείνονται στο χώρο του τουρισμού.

Για τον λόγο αυτό συνέστησε πρόσφατα στο Λονδίνο και την εταιρεία Blue Yachts Ltd.

Η εν λόγω εταιρεία παρέχει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες ναύλωσης σκαφών αναψυχής.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !