Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2023

Παραίτηση για τα μάτια του κόσμου! Η «Attica Group» έδιωξε τον «μπροστινό» Σπύρο Πασχάλη για να την γλιτώσει το κουμάντο που είναι ο Κυριάκος Μάγειρας. Άχνα από τα ΜΜΕ για το «αμαρτωλό» παρελθόν του πρόεδρου της εταιρείας με τα «έργα και τις ημέρες» του δίπλα στον Ανδρέα Βγενόπουλο και την κατηγορία για δωροδοκία Κύπριου τραπεζίτη.


edolio5 team

Με μια ανακοίνωση εξ ανάγκης μάθαμε ότι παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group Σπύρος Πασχάλης. Μια παραίτηση θα είχε αξία όμως αν περιελάβανε το όνομα του «κουμάντο» στην εταιρεία που είναι ο πρόεδρος του ΔΣ Κυριάκου Μάγειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από στελέχη της Attica Group ο Πασχάλης είχε μειωμένες αρμοδιότητες και όλα περνούσαν από τον πάγκο του Κυριάκου Μάγειρα. Η παραίτηση έρχεται λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό θανάτου του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρθηκε με γενικολογίες πως «...παράλληλα, και ανεξαρτήτως της δικαστικής διερεύνησης, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις.» έτσι γενικά και αόριστα, χωρίς συγκεκριμένες παροχές! Τις τελευταίες ώρες γίνεται μάχη από την διαφημιστική εταιρεία που ελέγχει το διαφημιστικό Budget της Attica Group προς όλα τα ΜΜΕ για να μην αναφερθεί το αμαρτωλό παρελθόν του Κυριάκου Μάγειρα με τα έργα και τις ημέρες του δίπλα στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Το edolio5 επειδή από τέτοια δεν καταλαβαίνει το χθεσινό ρεπορτάζ ήδη για τον κύριο αυτόν έχει αναπαραχθεί από αρκετά ανεξάρτητα site.