Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023

«Κονιορτοποίησε» Μητσοτάκη και Τασούλα ο Βελόπουλος! «Δεν θέλω νταβατζήδες και προστάτες. Πείτε στο ψεκασμένο, πορφυρογέννητο και ψεύτη πρωθυπουργό ότι με εμένα δεν θα παίζει». «Σεισμός» στην Βουλή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.


edolio5 team

Ποιος είδε τον Βελόπουλο σήμερα στην Βουλή και δεν τον φοβήθηκε! Η τοποθέτηση του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριακού Βελόπουλου κατά την δευτερολογία του προκάλεσε την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ο οποίος προσπάθησε ως βασιλικότερος του βασιλέως να υπερασπιστεί τον ευεργέτη του που του έδωσε τον προεδρικό θώκο για δεύτερη θητεία, παρεμβαίνοντας με ανοίκειο τρόπο και εκφράσεις σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου ζητώντας του να είναι πιο ευγενικός όταν μιλάει για τον Μητσοτάκη. Να σημειώσουμε ότι είχαν προηγηθεί ύβρεις από την πλευρά του πρωθυπουργού σε βάρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ο πρωθυπουργός λέει σαχλαμάρες και ψέματα. Είναι ψεκασμένος πρωθυπουργός. Δεν θα αφήσω τον πορφυρογέννητο πρωθυπουργό να μας μιλάει έτσι.»

Παρεμβαίνοντας σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος του κοινοβουλίου είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης: «η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη. Εξευτελιστική για πολιτικό αρχηγό. Μόλις παραδεχθήκατε ότι προσβάλλετε τον πρωθυπουργό. Παριστάνετε κ. Βελόπουλε ότι ξέρετε και από ιστορία. Μιλήσατε για προφυρογέννητους. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζετε ότι δεν υπήρχε πορφύρα όταν γεννήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 1968. Υπήρχε χούντα. Αρκετά πια με το χαμηλότατο επίπεδό σας που μόνος σας παραδεχθήκατε».

Απαντώντας ο Κ. Βελόπουλος σημείωσε: «δικαίωμα μου να λέω ότι θέλω. Κάνετε αφ υψηλού κριτική. Δεν θέλω νταβατζήδες ούτε προστάτες. Έχω προστάτη μου την Παναγία και το Ελληνικό Λαό»