Τρίτη, Ιουλίου 18, 2023

Ο «αρχιμπράβος» πασίγνωστου ολιγάρχη της ενέργειας και η κατηγορία για ανθρωποκτονία! Η βίλα στην Βραυρώνα, τα κορίτσια προς πάσα χρήση και το πήγαινε - έλα για λόγους υγείας στην Ρωσία του πατριάρχη της οικογένειας.

edolio5 team

Κάθε μέρα που περνάει, δυστυχώς ο πασίγνωστος επιχειρηματίας της ενέργειας που τον τελευταία καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πηγαινοέρχεται στην Ρωσία, όπου έχει και τις μεγάλες άκρες λόγο δουλειάς, καταλαβαίνει ότι οι επιλογές που κάνει με πρόσωπα που τους αναθέτει την ασφάλεια της οικογενείας του, μάλλον θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Όπως μας είπε ένα πουλάκι ο Γεωργιανός Ιωσήφ έχει σε βάρος του βαρύτατες ποινικές κατηγορίες που αφορούν μια ανθρωποκτονία. Μπορεί στην βίλα στην Βραυρώνα, στην παραλία Χαμολιά να έχει το δικό του σπιτάκι για να διαμένει αλλά όπως φαίνεται νυχτοπερπατάει και αλλού ο αρχιμπράβος. Το χόμπι του είναι τα κορίτσια προς πάσα χρήση που φροντίζει να εξυπηρετούν τους φίλους του γιου του ολιγάρχη αλλά ενίοτε και τον πατέρα.

Επειδή το θέμα είναι ενδιαφέρον, για λόγους που προς το παρόν μπορεί να μην γίνονται αντιληπτοί  θα επανέλθουμε αφού μάλλον το πουλάκι που μας έδωσε τις πληροφορίες θα ξανά πετάξει πάνω από τα γραφεία μας και θα μας αφήσει σχετικό σημείωμα.