Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

To Colpo Grosso της τραπεζικής ύπαρξης των Μπακοκαϋμενάκηδων - Εξάρχου! Η νέα Attica Bank που προσπάθησαν να συγχωνεύσουν με την πανίσχυρη Τράπεζα Πειραιώς αλλά έφαγαν «πόρτα» από το Μαξίμου λόγο των κακών σχέσεων του Βαρδινογιάννη με τον Μητσοτάκη και η Optima Bank που περιμένει στην γωνία.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα έμαθα κάτι ωραία πραγματάκια και σας τα μεταφέρω αυτούσια! 

Μαθαίνω λοιπόν, όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές με πρόσβαση εκ των έσω, ότι η κυβέρνηση απέτρεψε στο παρά πέντε ένα μεγάλο ντηλ στον χώρο των τραπεζών,  όπου η Τράπεζα Πειραιώς θα συγχωνευόταν με το νέο σχήμα της Attica Bank. 

Ωστόσο στην παρούσα φάση το Μαξίμου φέρεται να ήταν κάθετα αρνητικό στην εξέλιξη αυτή, θεωρώντας πως η υλοποίηση της θα προκαλούσε αναδιανομή της επιχειρηματικής τράπουλας, δεδομένου ότι μετά την συγχώνευση βασικός μέτοχος της νέας τράπεζας που θα προέκυπτε θα ήταν η μεγάλη εγχώρια επιχειρηματική οικογένεια Βαρδινογιάννη, με την οποία η κυβέρνηση δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, με ευθύνη του Μαξίμου φυσικά και όχι της επιχειρηματικής οικογένειας η οποία έχει κληθεί για μια ακόμη φορά να πληρώσει το... μάρμαρο της κακής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, της ακρίβειας που δεν μπορεί να τιθασεύσει αλλά και των δημοσιονομικών ανοιγμάτων και επιπλέον να εξυπηρετήσει τον Όμιλο Λάτση που βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Να σας πω επίσης ότι το σενάριο να πάρει η Optima Bank την νέα Attica Bank όταν θα φανούν τα δύσκολα σε λίγους μήνες βρίσκεται στον αφρό και στους άμεσους σχεδιασμούς της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην οποία ανήκει η Optima. 

Η πληροφορία αυτή, αυτονόητο είναι ότι παραμένει στο επίπεδο της φήμης, καθώς δεν έχει ούτε πρόκειται να επιβεβαιωθεί επισήμως από τους αρμοδίους!

Το έμαθα ως πληροφορία και σας το μεταφέρω. Κάθε τυχόν διάψευση δεκτή... με κεφαλαία γράμματα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !