Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Τζίγγερ και Μαρινάκης δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό! Η συνάντηση στην ΔΕΘ του Μητσοτάκη με τον διάδοχο της αυτοκρατορίας Βαρδινογιάννη που απέβη άκαρπη και ο μιντιάρχης της Alter Ego που τον περιμένει... στην γωνία.


Του ειδικού συνεργάτη

Για όσους δεν το γνωρίζουν, μια προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων Κυριάκου Μητσοτάκη – Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζιγγερ) που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, λίγο πριν την ΔΕΘ, απέβη άκαρπη!


Η συγκεκριμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία και διάδοχο μιας οικονομικής αυτοκρατορίας δεν είχε την κατάληξη που αναμενόταν και το χάσμα που προκλήθηκε με την αιφνιδιαστική φορολόγηση των «υπερκερδών» της Motor Oil, δεν γεφυρώθηκε!

Το «ναυάγιο» πάντως της συνάντησης Μητσοτάκη – Βαρδινογιάννη και ιδιαίτερα οι άσχημες σχέσεις που έχει ο Μητσοτάκης με τον Μαρινάκη σε προσωπικό επίπεδο και αυτές φαίνονται προς το παρόν αχνά στα ΜΜΕ του μεγαλοεφοπλιστή, σε συνδυασμό με τις σχέσεις του πρωθυπουργού με τους λοιπούς καναλάρχες, αναδεικνύει τον Γιάννη Αλαφούζο ως τον προνομιακό συνομιλητή του Μαξίμου στον χώρο των τηλεοπτικών σταθμών και βασικό υπερασπιστή της πολιτικής Μητσοτάκη μαζί με τον Θεόδωρο Κυριακού!

Να σημειώσω και να σας ενημερώσω πως το SKAI και το ANT1 είναι τα μόνα πανελλήνια κανάλια που στηρίζουν με «νύχια» και με «δόντια» την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !