Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

Έρχεται με αξιώσεις για την διεκδίκηση του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών! O «κουρασμένος» χωρίς καμία προοπτική Χατζηθεοδοσίου που δεν μπορεί πλέον να προσφέρει τίποτα και οι εκλογές του Νοεμβρίου που δείχνουν ότι στέλνουν στην θέση του προέδρου τον Γιώργο Φουφόπουλο.


edolio5 team

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του edolio5 τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Φουφόπουλου για την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Να υπενθυμίσουμε πως οι εκλογές στα επιμελητήρια θα διεξαχθούν εντός του ερχόμενου Νοεμβρίου 2024.

Ο κ. Φουφόπουλος αποτελεί μία ελπίδα ανανέωσης αλλα και αναβάθμισης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Φουφόπουλος

Ο Επιθεωρητής κ. Γιώργος Φουφόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 9 Ιανουαρίου 1957 από τον Δημήτρη και την Κυριακή, το γένος Γαβρά. Η οικογένεια τους κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και το Μυστρά από την πλευρά της μητέρας του και από οικογένεια οπλαρχηγών από την πλευρά του πατέρα του. Ο κ. Φουφόπουλος αποφοίτησε από το τμήμα Στατιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και ειδικεύθηκε στη Μηχανογραφημένη Λογιστική και Φοροτεχνική Οργάνωση Επιχειρήσεων, στο ΕΛΚΕΠΑ. Μετά από επιτυχημένη πορεία στο χώρο των διαφημιστικών εταιριών και ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων υπέγραψε το 1985 σύμβαση ασφαλιστικού συμβούλου με την Εθνική Ασφαλιστική. Το 1987 γίνεται πράκτορας ασφαλίσεων και το 1991 αναλαμβάνει τη θέση Διευθυντή Γραφείου Παραγωγής στην Εθνική Ασφαλιστική. Η ίδρυση της Επιθεώρησης Φουφόπουλου το 1998 άλλαξε όλο το μοντέλο επιτυχίας της εταιρίας καθώς πέτυχε παραγωγή που άγγιζε το ένα δισεκατομμύριο δρχ. Δίδαξε τις πωλήσεις σε μαθήματα και σεμινάρια στο ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλειών), στον ΟΤΕ, σε σχολές επιμόρφωσης καθώς και σε επιχειρήσεις. Με τα νέα συστήματα που εφάρμοσε πέτυχε την αύξηση της παραγωγικότητας της Επιθεώρησης και της Εταιρίας γενικότερα, καθώς εισήγαγε ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης και αλλαγής μεγεθών στο πεδίο των ασφαλίσεων. Ως Επιθεωρητής σήμερα, έχει την ευθύνη πέντε γραφείων πωλήσεων με περισσότερους από 200 συνεργάτες και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει ή και ξεπερνά το 100%. Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και περιοδικά. Έχει εξειδικευθεί στη διοργάνωση εκθέσεων και λειτουργία περιπτέρων με χρηματοοικονομικά προϊόντα. Η Επιθεώρηση του, τα γραφεία, οι συνεργάτες του και ο ίδιος βραβεύονται συνεχώς επί 15 χρόνια για τις επιδόσεις τους από την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ από το 2004 η Επιθεώρηση του παραμένει η Πρώτη ανάμεσα στις δεκατρείς επιθεωρήσεις της εταιρίας. Αμέτρητοι είναι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και οι μάνατζερ που έχει αναδείξει. Είναι ισόβιο μέλος της Limra International. Ο κ. Φουφόπουλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Δρακούλη, και έχουν δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μιλά Αγγλικά και αγαπά τη θάλασσα και τον αθλητισμό.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !