Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2024

Το copy - paste του κυρ Μάκη 2 χρόνια μετά! Οι αποκαλύψεις του edolio5 για τον βίο και την πολιτεία του Νίκου Κοκλώνη σήμερα έγιναν ορατές στην «Ζούγκλα». Παιδιά οι δικογραφίες είναι ένα τσουβάλι. Ότι θέλετε να σας στείλουμε δωρεάν!


edolio5 team

Κάλιο αργά παρά ποτέ έστω και αν υπάρχει σκοπιμότητα στο ρεπορτάζ της «Ζούγκλας»! 

Τώρα, που πήρε εκπομπή στο MEGA ο Κοκλώνης θυμήθηκαν στο zougla.gr τον έκνομο βίο του παρουσιαστή της Trash tv. Αυτή είναι η διαφορά μας! Εμείς δεν έχουμε αφεντικά ούτε είμαστε υπηρέτες κανενός και φυσικά δεν έχουμε εμπάθεια απέναντι σε κανέναν. Πάνω από όλα το ρεπορτάζ! 


Το edolio5 είναι το μοναδικό ΜΜΕ που έχει παρουσιάσει σε 26 ρεπορτάζ τις ποινικές περιπέτειες του Κοκλώνη εδώ και 2 χρόνια. Οι δημοσιογράφοι τις έχουν εξαφανίσει και μερικοί εξ αυτών τρέχουν με τις αποκαλύψεις του edolio5 παραμάσχαλα να πάρουν εκπομπές από τον Κοκλώνη  ή να στείλουν τις γυναίκες τους ως παρουσιάστριες.

Ο κυρ Μάκης ασχολήθηκε σήμερα επειδή ο Κοκλώνης πήρε εκπομπή στο κανάλι MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη και επειδή ξυπνάει το πρωί και κοιμάται το βράδυ με τον εφιάλτη του γνωστού εφοπλιστή αποφάσισε να κάνει θέμα.



Όποιος θέλει οι δικογραφίες είναι στην διάθεση του για να κάνει ρεπορτάζ και όχι «συναλλαγή».  Ας το καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !