Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2024

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την τσάντα με τις χειροβομβίδες! Η «καρφωτή» που έγινε στο ζευγάρι με την μοτοσικλέτα λίγο μετά την αγορά των πολεμοφοδίων και η ενέδρα - καταδίωξη από την ΕΛΑΣ που τους περίμενε αλλά δεν είχε αίσιο τέλος.


Του ειδικού συνεργάτη

Ένα ακόμα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας από την επεισοδιακή καταδίωξη - ενέδρα στους δρόμους του Κερατσινίου των ανδρών που πέταξαν τη τσάντα με χειροβομβίδες το πρωί του Σαββάτου. Το edolio5 αποκαλύπτει τα όσα έγιναν γνωστά από πηγές του.

Στο οπτικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, φαίνονται οι μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να τους καταδιώκουν κλείνοντας τον έναν δρόμο μετά τον άλλον για να τους εγκλωβίσουν. Κάποια στιγμή οι δράστες πέταξαν στο έδαφος ένα τσαντάκι στο οποίο οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν 4 χειροβομβίδες, 1 περίστροφο κι ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Την ώρα που Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ γνώριζε την αγοροπωλησία που είχε προηγηθεί λίγη ώρα πριν και με μηχανές ΔΙΑΣ τους είχαν στήσει ενέδρα.

Δεν υπολόγιζαν όμως ότι το ζευγάρι της μοτοσυκλέτας θα τα «έπαιζε όλα για όλα...» και δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται ότι οι δύο αναβάτες της μοτοσυκλέτας δεν είχαν σκοπό να κάνουν κάποια επίθεση, αντίθετα έπαιξαν ρόλο μεσάζοντα είτε για να κρύψουν τα όπλα και τα εκρηκτικά που κουβαλούσαν σε κάποιο σπίτι είτε για να τα παραδώσουν σε τρίτο πρόσωπο μετά την αγορά τους. 

Μπορεί η ΕΛΑΣ τώρα να τους αναζητά αλλά οι αγοραστές των πολεμοφοδίων αναζητούν αυτούς που θεωρούν με βεβαιότητα ότι τους «κάρφωσαν».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !