Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2024

Παραμένει στην φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος! Απορρίφθηκε ξανά η αίτηση αποφυλάκισης από το δικαστικό συμβούλιο ενώ η εισαγγελέας είχε προτείνει «περιέργως» να πάει σπίτι του με βραχιολάκι σαν τους γονείς του.


edolio5 team

Απορρίφθηκε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του έγκυρου site Πρόσωπα και Επιχειρήσεις η νέα αίτηση αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου. Και αυτό παρά την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελέως που είχε εισηγηθεί να γίνει δεκτή η αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, και της απελευθέρωσής του με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες την αποφυλάκισή του, όπως έγραφε το prosopakaiepixiriseis.gr ζητώντας κατά πληροφορίες την κατ’ οίκον έκτιση της ποινής του ή την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους (π.χ.«βραχιολάκι»).

Να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του τον περασμένο Ιούνιο, μόλις ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης του για 11 χρόνια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Το δικαστήριο ωστόσο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα καθώς έκρινε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος υπάρχει κίνδυνος να διαπράξει παρόμοιες πράξεις.

Να σημειώσουμε ότι στο σπίτι παραμένουν με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του και η μητέρα του οι οποίοι έχουν καταδικαστεί 17 και 10 χρόνια.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !