Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

«Πετσόκοψε» η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον «πατριώτη» Κυρ. Βελόπουλο σε μια συνέντευξη - «φωτιά»! «Ξέρουμε όλοι τον βίο και την πολιτεία του. Έκανε μια αισχρή και χυδαία συκοφαντική επίθεση σε βάρος μου. Η δικαιοσύνη θα μιλήσει».


edolio5 team 


Από ότι φαίνεται, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν πρόκειται να αφήσει χλωρό κλαρί τον Βελόπουλο και θα τον πάει αίμα... μέχρι να καταδικαστεί για την αισχρή συκοφαντική δυσφήμηση που ισχυρίζεται η ίδια ότι υπέστη από αυτόν.



Σε μια συνέντευξη στο Action 24 πριν λίγες ώρες πέρασε πριονοκορδέλα τον «πατριώτη της κονόμας» Κυριάκο Βελόπουλο αναφερόμενη στην αποκάλυψη του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου που είδε το φως της δημοσιότητας από το edolio5 και πλέον έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου και αποτελεί την είδηση της εβδομάδας στον πολιτικό κόσμο. Ο Βελόπουλος έμπλεξε άσχημα με την Λατινοπούλου και ίσως ακόμη δεν το έχει καταλάβει.

Στην συνέντευξη αυτή η Αφροδίτη Λατινοπούλου άσκησε δριμεία κριτική στον Μητσοτάκη αποκλείοντας κάθε περίπτωση συνεργασίας με την ΝΔ ή οποιαδήποτε άλλο κόμμα. 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !