Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2024

Ο διευθυντής που ζήλεψε την δόξα του Καλούση με την μεζούρα, στην Εθνική τράπεζα! Οι προαγωγές στο τραπεζικό ίδρυμα που γίνονται αναλόγως ιδιαίτερων σωματικών «προσόντων» για τις γυναίκες στελέχη. Ο ρόλος του «Ζακετάκια» και η παραίτηση της διευθύντριας ανθρωπίνου δυναμικού που μετακόμισε στην Κίνα.


Του ειδικού συνεργάτη

Μια από τα ίδια στην «ερωτική» Εθνική Τράπεζα. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ε5» ένας συγκεκριμένος παράγοντας με ρόλο στις προαγωγές προσωπικού εκμεταλλευόμενος το κενό εξουσίας που έχει αφήσει στη διεύθυνση του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας η αποχώρηση στις αρχές του καλοκαιριού της Γενικής Διευθύντριας Εύης Χατζηιωάννου  επιχείρησε να προωθήσει για προαγωγή μια σειρά από στελέχη που – όλως τυχαίως – έχουν κοινό χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και τα ιδιαίτερα «πλούσια» προσόντα».

Όπως ήταν φυσικό οι επιλογές του «ζακετάκια» – αν και προφανώς θα κριθούν στην πράξη και ελπίζουμε να πετύχουν – δεν άργησαν να πυροδοτήσουν πληθώρα «σκωπτικών» σχολίων και υπονοούμενων για τα κριτήρια που τις υπαγόρευσαν.

Άλλωστε οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι παραδοσιακά η Εθνική Τράπεζα ήταν η πλέον «ερωτική» τράπεζα και οι αντίστοιχες ιστορίες πολλές.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Χατζηιωάννου, παραιτήθηκε στις αρχές του Καλοκαιριού από την Εθνική Τράπεζα για να μετακομίσει στην Κίνα με τον σύζυγό της.

Μάλιστα η περίπτωση του «ζακετάκια» Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας με τα «ωραία γούστα» ξύπνησε στους Εθνικάριους μνήμες της περιόδου 2005 – 2008 όπου το παραδικαστικό κύκλωμα μονοπωλούσε την επικαιρότητα και πιο συγκεκριμένα την ιστορική περίπτωση του προέδρου Πρωτοδικών Ευάγγελου Καλούση, γνωστού και «ο δικαστής με τη μεζούρα», ο οποίος πλέον της εμπλοκής του στο παραδικαστικό κύκλωμα ήταν αντιμέτωπος και με «ροζ» ιστορίες.

Ο Ευάγγελος Καλούσης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και στην συνέχεια αποφυλακίστηκε και σήμερα ζει και βασιλεύει. Είναι χαρακτηριστικό ότι πίσω από την πόρτα του ο Καλούσης είχα βάλει «μεζούρα», για να μετράει το ύψος των γυναικών που προσέλκυε στο γραφείο (καθώς φέρεται ότι δεν προχωρούσε σε ερωτικές σχέσεις μαζί τους αν το ύψος τους ήταν μικρότερο από 1,80μ.). Ο ίδιος είχε πει ότι στον τοίχο του ανακριτικού γραφείου του είχε βάλει μια κουκίδα και χαριτολογώντας, έλεγε ότι τις γυναίκες τις θέλει να έχουν αυτό το ύψος.

Και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι η εξουσία είναι ισχυρό αφροδισιακό.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !