Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024

Ο εκβιασμός Μητσοτάκη στον Σαββίδη καλά κρατεί! Η διάλυση του OPEN με αποχωρήσεις δημοσιογράφων, η άρνηση της κυβέρνησης να αγοραστεί από τον Μαρινάκη και η μεταγραφή της Ιωάννας Μάνδρου στο MEGA με «καυτούς» δικαστικούς φακέλους για τα έργα και τις ημέρες υπουργών της κυβέρνησης.


Του ειδικού συνεργάτη

Σας το έχω ξανά πει ότι το OPEN οδηγείται σε νέο Alter! 
Δεν υπάρχει φως στο τούνελ της προοπτικής πώλησης του Open σε επενδυτικό οργανισμό ή επιχειρηματία.

Μετά τη ματαίωση του σχεδίου εξαγοράς (να είχαμε να λέγαμε)  από τον Μάριο Ηλιόπουλο, που αρνήθηκε να αναλάβει τα χρέη ύψους 7 εκατ. ευρώ, η μόνη εναλλακτική, η πώληση στον Β. Μαρινάκη δεν αποτελεί αποδεκτή λύση για την κυβέρνηση και φέρεται να εκβιάζει τον Ιβάν Σαββίδη προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί στο κανάλι του Open έχει οδηγήσει σε μαζικές αποχωρήσεις δημοσιογράφων. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η δημοσιογράφος Έλενα Γαλάρη, η οποία αποχώρησε από το Open για να αναλάβει θέση στον ΣΚΑΪ, στον τομέα των Ειδήσεων και της Ενημέρωσης.

Παράλληλα, φήμες κυκλοφορούν για παραίτηση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, υπό το βάρος της οικονομικής δυσχέρειας.

Η οικονομική κατάσταση στο Open είναι δύσκολη, με το κανάλι να βρίσκεται αντιμέτωπο με οφειλές και συνεργασίες που δοκιμάζονται. Ο σταθμός έχει λάβει ομολογιακό δάνειο για να καλύψει βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις. Η συνεργασία με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, που αφορούσε την ψυχαγωγία του σταθμού, οδήγησε σε δικαστικές διαμάχες. 

Να σας πω ότι η αποχώρηση της Ιωάννας Μάνδρου από την «Καθημερινή» και το ΣΚΑΪ την οδηγεί προς το MEGA.

Η έμπειρη δημοσιογράφος θα συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό καλύπτοντας τις ανάγκες του δικαστικού ρεπορτάζ και παράλληλα θα ενταχθεί στα έντυπα της Alter Ego.

Θα έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, καθώς επίσης και στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα». Κυρίως όπως μαθαίνουμε θα ασχοληθεί με καυτούς δικαστικούς φακέλους επιχειρηματιών - φίλων της κυβέρνησης όπως επίσης και με τα έργα και της ημέρες υπουργών και συγγενικών τους προσώπων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !