Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024

Οι 2 εφοπλιστές - συνέταιροι και το «μαύρο πρόβατο» στενότατος συνεργάτης που δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα! Το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τα πεταμένα εκατομμύρια ευρώ στα μίντια που είναι πλυντήριο και «τρέχει» ο γιός «Νίκος». Ο καυγάς προ λίγων ημερών με τον πατέρα με αιτία υπέρογκα εικονικά τιμολόγια.


edolio5 team 

Γης μαδιάμ έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στα μέλη πανίσχυρης και πασίγνωστης εφοπλιστής οικογένειας με κυρία δραστηριότητα - ναυτιλιακή - στο εξωτερικό και συγκεκριμένα παρά πολύ μακριά από την Ελλάδα. 

Τα θέματα που «βγαίνουν» είναι πολλά όσο και τα χτυπήματα που δέχονται ενδοοικογενειακά αλλά και από τον στενότατο τους συνεργάτη. Πιο στενό δεν γίνεται! 

Από την μια έχουν αυτόν που ξένο κοιτάει και δεν έχει αφήσει γυναίκα για γυναίκα στην επιχειρηματική ελίτ που να μην την έχει πέσει δημιουργώντας στο Duo αρκετά μεγάλο πρόβλημα αφού άμεσα και έμμεσα τους αμαυρώνει το προφίλ με αρκετά παράπονα καθημερινά που για να είμαι ειλικρινής τα παράπονα σε τέτοιες περιπτώσεις μεταφράζονται με ζημιές εκατομμυρίων ευρώ. 

Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγο σε λίγες μέρες ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για πολλοστή φορά.

Οι εν λόγο «κύριοι» - ο θεός να τους κάνει αφού στην πιάτσα ακούγεται ότι χρωστάνε παντού και δεν κρατάνε καμία συμφωνία τους σε κανένα μέγεθος - ασχολούνται με το λαθρεμπόριο πετρελαίου και ο κοριός της ΕΥΠ έχει πιάσει αρκετές φορές αυτούς και τους συνεργάτες του να κάνουν δουλειές σε Ελλάδα και Εξωτερικό! 

Πολύ μαύρο χρήμα καταλαβαίνετε όποτε και πολύ… ξέπλυμα! 

Η οικογένεια χρησιμοποιεί δυο τρόπους για να το επιτύχει αυτό:

Ο πρώτος είναι με αθλητικές ομάδες όπου δεν παίζουν και ιδιαίτερη «μπάλα» αφού δεν τους υπολογίζει κανείς και ο δεύτερος είναι τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν τελευταία, που και εκεί για να είμαι ειλικρινής λίγα πράγματα… αφού η κυβέρνηση τους έχει σε Blacklist κυρίως λόγο της αναξιοπιστίας τους! 

Όσον αφορά τα media κουμάντο κάνει ο γιος του ενός εκ των δυο συνεταίρων. Ο γνωστός «Νίκος». 

Τώρα με αυτόν, τον βίο και την πολιτεία του, θα ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή… αυτό που είναι της παρούσης είναι το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με εικονικά τιμολόγια που έχει βρει ένας εκ των λογιστών της οικογένειας. Μιλάμε για 45 εκατομμύρια!  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ευτραφής πατριάρχης ενημερώθηκε και προ λίγων ημερών στην πολυτελέστατη κατοικία του έγινε το… έλα να δεις! 

Όταν μάθω περισσότερα θα σας ενημερώσω. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !