Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Λεφτά υπάρχουν! Έδωσε 17.980 ευρώ για χαλί στο υπουργικό γραφείο της η Όλγα Κεφαλογιάννη. Για μια «κουρελού» της Δέσποινας Μοιραράκη δαπανήθηκε το υπέρογκο ποσό για να περπατάει με τις γόβες η όμορφη υπουργός Τουρισμού.


edolio5 team

«Αγοράστε αυτό το υπέροχο, μπορντοροδοκόκκινο χαλί, εξαιρετικό και σε μοναδική τιμή. Υπάρχει και αυτό το κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινο, μεγάλη ευκαιρία.»

Είναι ατάκες της βασίλισσας των χαλιών Δέσποινας Μοιραράκη η οποία έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη συγκεκριμένη αγορά.

Γιατί τα θυμήθηκα τώρα όλα αυτά; Τα θυμήθηκα αλιεύοντας μια απόφαση στη Διαύγεια για το υπουργείο Πολιτισμού με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση αφορά στην προμήθεια μέσω απευθείας ανάθεσης ταπήτων για τις ανάγκες του γραφείου της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Το υπουργείο αγόρασε λοιπόν αντί 17.980 ευρώ:

Ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου με κεντρική ροζέτα και γωνίες, με διαστάσεις 4,30Χ3,03= 13.03 τετραγωνικά.

Κι επίσης ένας χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι με επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε λευκό φόντο και μπλε μπορντούρα με διαστάσεις 3,60Χ2,77= 9,97 τετραγωνικά.

Η τιμή των δύο χαλιών με σφραγίδα… Μοιραράκη είναι 14.500 ευρώ συν ΦΠΑ, συνολικά 17.890 ευρώ.

Θα ομορφύνει σίγουρα το υπουργείο Τουρισμού με αυτά τα χαλιά και θα έχει την ευκαιρία και η υπουργός να διαφημίσει την… εθνική μας βασίλισσα στα χαλιά.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !