Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024

Το SMS με το κρεσέντο χυδαιότητας ανδρείκελου πολιτικού για γυναίκα αρχηγό κόμματος και πασίγνωστο επιχειρηματία που μοίραζε σε ομαδική στο Viber! «Η... κολυμπούσε αγκαλιά με τον Μυτιλιναίο έξω από την Πέρδικα στην Αίγινα». Η ξεφτίλα ενός άνδρα που κρύβεται πίσω από φουστάνια και fake profile και πρέπει να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ως άθλιος συκοφάντης.


Του ειδικού συνεργάτη 

Όταν η χυδαιότητα πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον ρόλο που έχει στην δημόσια ζωή του τόπου! 

Έφτασε, στο edolio5 ένα SMS που έχει αποσταλεί σε ομαδική στο Viber - μέλη της οποίας είναι γνωστοί δημοσιογράφοι - που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη με εκπομπές και παρεμβάσεις σε site και εφημερίδες. 

Το SMS αυτό, του οποίου η γνησιότητα δεν αμφισβητείται, αποτελεί ένα κρεσέντο χυδαιότητας και συκοφαντίας με θύμα αρχηγό πολιτικού κόμματος και πασίγνωστο επιχειρηματία.

Αποστολέας του SMS είναι ένας... πολιτικός που διαφημίζει την ηθική του και πουλάει «πατρίδα - θρησκεία και οικογένεια» με την πρώτη ευκαιρία. 

Σε αυτό, αναφέρει λοιπόν ότι η γυναίκα πολιτικός «...κολυμπούσε αγκαλιά με τον Μυτιλιναίο [σ.σ. γνωστός επιχειρηματίας της ενέργειας] έξω από την Πέρδικα στην Αίγινα».

Στο SMS λέει και άλλα και φυσικά γίνεται ονομαστική αναφορά στην γυναίκα πολιτικό!

Το edolio5 είναι αυτονόητο ότι δεν υιοθετεί την χυδαιότητα αυτή και το περιεχόμενο του SMS και τα καταδικάζει αλλά κυρίως καταδικάζει το «ανδρείκελο» - πολιτικό που οφείλουν οι θιγόμενοι να σύρουν στα δικαστήρια προκειμένου να έχει την μέγιστη ποινή για το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσιεύουμε αυτό το ρεπορτάζ αφού αποτελεί θέμα δημοσίων προσώπων που σπιλώνονται με χυδαίο τρόπο.

Καμία ανοχή, στα «ερπετά» της πολιτικής ζωής του τόπου.

Είναι επίσης αυτονόητο όπως μας ενημέρωσε ο παραλήπτης - δημοσιογράφος - στοιχεία του είναι στην διάθεση μας - πως θα τεθεί ως μάρτυρας στην διάθεση των μηνυτών εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν νομικά, όπως εκτιμούμε ότι θα πράξουν!

Ο πολιτικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τέτοιες χυδαίες - σεξιστικές αναφορές κυρίως όταν αυτές προέρχονται από δειλά πολιτικά «ανθρωπάκια» που κρύβονται στα λαγούμια του «πολιτικού υποκόσμου» χρησιμοποιώντας ανώνυμα προφίλ στα Social Media για να συκοφαντούν πολιτικούς τους αντιπάλους, όπως ήδη έχουν μηνυθεί για αυτό. 

Με τα «σκουλήκια» αυτά έχουμε και είχαμε πάντα ανοιχτό πόλεμο μέχρι το λιώσιμο τους.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι το SMS σε λίγα 24ωρα θα το δημοσιοποιήσουμε ολόκληρο όπου αποδεικνύεται περίτρανα ποιος το έστειλε, από που και για ποια! Αυτό που δημοσιεύουμε σήμερα αυθεντικές λέξεις από το ίδιο το SMS που έχουμε στην διάθεση μας. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !