Τρίτη, Αυγούστου 13, 2024

Ο κοριός της ΕΥΠ, ο επιχειρηματίας με αλυσίδα καφέ και οι μπανάνες με την κοκαΐνη! Το πληροφοριακό δελτίο που τον κατονομάζει ως «εγκέφαλο» διακίνησης ναρκωτικών διεθνούς κυκλώματος, ο διεφθαρμένος αξιωματικός της ΕΛΑΣ και ο χρηματοδοτούμενος υπουργός.


Του ειδικού συνεργάτη

Η καρδιά του Αυγούστου μπορεί να τους βρίσκει όλους στις παραλίες αλλά κάποιοι δουλεύουν εκεί που πρέπει και ακούν αυτά που γίνονται.


Ευρισκόμενος στην ξαπλώστρα στο όμορφο νησί της Ζακύνθου χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν ένας φίλος από τα παλιά που παραμένει ωτακουστής στην ΕΥΠ επί 15 χρόνια. Παρακολουθώντας μια υπόθεση «βγήκε» μια άλλη. 

Αφορά, την συμμετοχή ενός γνωστού επιχειρηματία της εστίασης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην δημιουργία αλυσίδας καφέ ως εμπλεκομένου με σοβαρό ρόλο στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κόκας με φορτία μπανάνας.

Η συνομιλία ενός πληροφοριοδότη της ΕΛΑΣ, με αξιωματικό - χειριστή του «έπεσε» στην επισύνδεση της ΕΥΠ που έχει στόχο τον διεφθαρμένο αξιωματικό. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός κρατάει ότι μαθαίνει για τον εαυτό του και δεν συντάσσει πληροφοριακά δελτία για την υπηρεσία του. 

Εδώ και 5 μήνες έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΥΠ και πραγματικά έχει βγει... λαβράκι. Τώρα, προέκυψε και η συμμετοχή του επιχειρηματία. Μου λένε ότι το κύκλωμα ακουμπάει υπουργό της κυβέρνησης αφού ο καφέ - επιχειρηματίας είναι από τους βασικούς χορηγούς του. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !