Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2024

O μικροεφοπλιστής που ασχολείται με ενοικίαση σκαφών και ο ξυλοδαρμός στην ξανθιά γυναίκα του. Η «ματωμένη καταγγελία» στο Αστυνομικό τμήμα Νοτίων Προαστίων, το αυτόφωρο που δεν ενεργοποιήθηκε, ο εισαγγελέας που δεν ενημερώθηκε και ο λαλίστατος συγγενής.

Του ειδικού συνεργάτη

Το τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα κάθε σπιτιού δεν το γνωρίζει κανείς! 

Μπορεί να υπάρχει ένα επιτυχημένο προφίλ στην δημοσιότητα - ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός - αλλά πίσω από αυτό το προφίλ τελικά κρύβεται ένα βίαιος άνδρας όπου δεν σέβεται την σύζυγο του και καθημερινά χτυπάει την γυναίκα του και προκαλεί τον τρόμο στα ανήλικα παιδιά του.

Η μόνιμη κατοικία του είναι στην Γλυφάδα.

Από ότι μαθαίνω αυτή την στιγμή είναι διακοπές ενώ πριν αναχωρήσει για το όμορφο νησί του Ιουνίου προηγήθηκε βίαιο περιστατικό με την γυναίκα που οδήγησε την ίδια αργά την νύχτα σε τμήμα για να καταγγείλει τον άντρα της με αίματα στο πρόσωπο για πολύ άγριο ξυλοδαρμό. Συνοδεύονταν από μία φίλη της, σύζυγο γνωστού τραγουδιστή.

Όπως ήταν αναμενόμενο το τηλέφωνο του εφοπλιστή - όταν έμαθε ότι η σύζυγος του είναι στο τμήμα - κάλεσε γνωστό ποινικολόγο για να λάβει οδηγίες προκειμένου να μην συλληφθεί με αυτόφωρη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι του είπε ο φίλος του δικηγόρος που βρισκόταν διακοπές στην Μύκονο αλλά τελικά... δεν βρέθηκε ο θύτης αφού δούλεψε ένα υπόγειο σύστημα που δεν ενημέρωσε ποτέ την δικαιοσύνη! 

Όπως πληροφορήθηκα ο εισαγγελέας υπηρεσίας δεν ενημερώθηκε γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι ο γιος του διοικητή του τμήματος όπου έγινε η καταγγελία εργάζεται στην ναυτιλιακή εταιρεία του εφοπλιστή.

Η είδηση μαθεύτηκε από λαλίστατο συγγενή του εφοπλιστή που του ζήτησε ο ίδιος να μεριμνήσει για τα παιδιά του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !