Σάββατο, Αυγούστου 03, 2024

Άγριος καυγάς «κραγμένου» μέχρι το μεδούλι παραλιακού τοπάρχη της Αττικής με τον χορευτή εραστή του! Ο τσακωμός στο gay bar Attraxx, οι απιστίες που έφεραν ουρλιαχτά και σπρωξιές και το μερίδιο από τα €500.000 προκαταβολή που ζητάει το άτριχο κουνιστό αγόρι.


Του ειδικού συνεργάτη

Το τι έγινε πριν λίγες μέρες στο γνωστό Attraxx στο Γκάζι δεν έχει προηγούμενο.
Εκεί βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο γνωστός δήμαρχος παραλιακής πόλης Αττικής μαζί με έναν φίλο του, για να πιουν το καθιερωμένο ποτάκι τους και να «ψωνίσουν» ότι είναι πρόχειρο.

Όπως μας είπε ο φίλος που τους είδε μαζί με τον τοπάρχη δεν ήταν το «επίσημο» αγόρι του. Προφανώς θα χόρευε στο παραλιακό club όπου βρίσκεται στην περιοχή στην οποία δημαρχεύει το λιγερόκορμο αγόρι. Έτσι βρήκε ελεύθερη νύχτα προφανώς ο μπερμπάτης και μαζι με έναν φίλο του τις ίδιας συνομοταξίας έκαναν μπαρότσαρκα.

Έλα όμως που λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε και το άτριχο αγόρι...! Σχόλασε νωρίς το μαγαζί ή έκανε έφοδο για να δει που είναι ο άντρας του ; - εδώ μην ζητάτε διευκρινίσεις για τους ρόλους γιατί είναι μπερδεμένοι -.

Μόλις τον είδε εκεί άρχισε τα τσιρίγματα και τα «...μωρή θα σε ξεμαλλιάσω» και τα παρόμοια που λένε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και άρχισαν να φωνάζουν δυνατά για τα λεφτά που θα μοιραστούν από την προκαταβολή των €500.000 που πήρε ο δημαρχάκος για να εξοντώσει έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον δήμο του και να κλείσει το μαγαζί που έχει προκειμένου να το πάρει ένας άλλος που έχει πάρε - δώσε με εισαγώμενες γυναίκες.

Η συνολική αμοιβή για την δουλειά αυτή είναι 2 εκατ. ευρώ, όπως μου λένε οι κακές γλώσσες που μιλούν με τον χορευτή. «Εγώ σου τον γνώρισα τον [...]» φώναζε ο χορευτής (ανέφερε το όνομα του επιχειρηματία που έδωσε τα χρήματα). «Δεν μου έχεις δώσει ούτε μισό ευρώ από τα 500.000 χιλιάρικα που σου έδωσε. Θα πάω και θα τα πω όλα στον [...]» ανέφερε το όνομα δημοσιογράφου που ομοιάζει το επιθετό του με πουλί που ανήκει στην τάξη των Στρουθιόμορφων.

Όλο το μαγαζι είχε γυρίσει και τους άκουγε όπου έμαθε μέχρι και τις απιστίες που είχε κάνει το ψηλό αγόρι σε ένα υπηρεσιακό ταξίδι στο εξωτερικό πριν λίγες εβδομάδες που πήγε με υπάλληλο του δήμου του.

Τα ουρλιαχτά και οι σπρωξιές έδιναν και έπαιρναν μέχρι που έφυγε ο τοπάρχης μόνος του αφού ο φίλος που έιχε πάει μαζί του έκατσε πίσω για να περάσει την υπόλοιπη νύχτα με τον χορευτή και ο ένας να παρηγορήσει τον άλλον.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !