Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

Ο υπόδικος για κακούργημα εφοπλιστής και οι ιερές Business με την εκκλησία και το Άγιο Όρος! Τα €890.000, το ραντεβού πλησίον της Μεγάλης Βρετανίας μέσα στο κατακαλόκαιρο με γνωστό παρουσιαστή ενημερωτικής εκπομπής και ο στόχος του 10% για νέο κόμμα αφού το άλλο δεν...


Του ειδικού συνεργάτη

Χρειάστηκε να φύγω από την όμορφη παραλία που βρισκόμουν και να πάω στην Αθήνα για λίγες ώρες. 


Ένα ραντεβού που έκανα... δίπλα σε ένα άλλο μας έβγαλε την είδηση. 


Θα σας ενημερώσω για την συνάντηση ενός κοντού υπόδικου για κακούργημα εφοπλιστή με έναν γνωστό δημοσιογράφο που διατηρεί ενημερωτική εκπομπή σε κανάλι Α' Εθνικής. 


Ο εν λόγο man έχει ξεκινήσει πολύ καλές «δουλειές» με την εκκλησία μιας και έχει γνωριμίες με πολύ υψηλά ιστάμενους σε αυτήν και διαθέτει αρκετά ισχυρές προσβάσεις εξαιτίας ενός ανιψιού αλλά και του οικονομικού νταραβεριτζή. 


Τι να σας πω, για κάτι «φιλέτα» οικόπεδα ή για κάτι μεγαλοπρεπή κτήρια στην Αθήνα και κάτι μονοκατοικίες 500 τ.μ που θα χτιστούν με αντιπαροχή.


Ο εφοπλιστής έχει δημιουργήσει μια εταιρεία Real Estate και από εταιρίες Offshore πάνε σε εταιρεία δικιά του και έχουν βγάλει πολλά εκατομμύρια με την μέθοδο αγοράζω και πουλάω ο ίδιος στον εαυτό μου.


Ο υπόδικος εφοπλιστής λοιπόν συναντήθηκε μέσα στον Αύγουστο με γνωστό δημοσιογράφο - παρουσιαστή διότι ο ίδιος θέλει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα για την προβολή νέου πατριωτικού κόμματος για να μπει στην επόμενη βουλή. Ο πολιτικός οργανισμός αυτός υπάρχει και πήρε μέρος στις ευρωεκλογές. Πιο πολύ ρουσφέτι μου θυμίζει αυτό παρά ίδιαν πρωτοβουλία!


Ο εφοπλιστής είχε χρηματοδοτήσει στο παρελθόν άλλο κόμμα αλλά όπως διαπιστώνει δεν... τραβάει. Από ότι κατάλαβα έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος από την προσπάθεια που έκανε ο συνομιλητής του να του εξηγήσει ότι το μαγαζί του καραφλού «πατριώτη» οδηγείται σε διάλυση μετά τα όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και κατά συνέπεια υπάρχει έδαφος για να τρυγήσει. 

Έμαθα ότι συμφωνήθηκε το ποσό των 890 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή για να κινηθούν διάφορα ΜΜΕ προς αυτή την κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε γιατί δεν στρογγυλοποιήθηκε το ποσό να σας ενημερώσω ότι αυτό δόθηκε σε επιταγή που έγραφε αυτό το νούμερο και οπισθογραφήθηκε από τον εφοπλιστή. 


Ο δημοσιογράφος διαθέτει εταιρεία επικοινωνίας και μπορεί να δικαιολογήσει το ποσό που πήρε.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !