Τρίτη, Αυγούστου 06, 2024

Η ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου και οι δημόσιες σχέσεις για να γράφουν καλές κουβέντες! Η ΕΛΑΣ μοίρασε το βίντεο της ανθρωποκτονίας του τοπογράφου στα ΜΜΕ για να καλύψουν το φιάσκο με την δικογραφία Καραϊβάζ και τώρα κάνουν πως δεν ξέρουν ποιος το μοίρασε.


edolio5 team

Ποιος κοροϊδεύει άραγε ποιον ; 

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε την διενέργεια Ένορκης διοικητικής Εξέτασης ώστε να διαπιστωθεί η πηγή της διαρροής του βίντεο που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, όταν και ο δράστης πυροβολεί εξ επαφής το θύμα με πάνω από 13 σφαίρες.

Με λίγα λόγια λένε στην ΕΛΑΣ ότι δεν ξέρουν ποιος το έδωσε στα ΜΜΕ, αλλά ξέρουν ποιος το είχε! Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια.

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ επικοινώνησε με το edolio5 και μας είπε ότι τις τελευταίες μέρες γίνεται μια έντονη προσπάθεια από την ηγεσία της να σιωπήσουν οι δημοσιογράφοι - όπως και έχει γίνει - για το φιάσκο της δικογραφίας Καραϊβάζ όπου αθώωθηκαν οι 2 φερόμενοι ως εκτελεστές του αφού τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί ήταν ανύπαρκτα για να τεκμηριώσουν την ενοχή τους.

Το edolio5 ήταν από τα ελάχιστα ΜΜΕ που ανέδειξε αυτό το πρωτοφανές για τα αστυνομικό χρονικά φιάσκο.

Για να καλμάρουν τους δημοσιογράφους μας είπε η ίδια πηγή έδωσαν το βίντεο αυτό στην δημοσιότητα ως «αμοιβή». Η ΕΔΕ που προανήγγειλαν δεν θα καταλήξει πουθενά και θα ξεχαστεί μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !