Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024

Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν! Τον πέταξε κλοτσιδόν από το OPEN ο Σαββίδης και τον μάζεψαν οι Μπακοκαϋμενάκηδες με εντολή του Μαξίμου και τα παρακάλια ενός δημάρχου. Τα παραμύθια που έλεγε για την μέση του που «πονούσε» και οι ψίθυροι στους διαδρόμους του Action 24.


edolio5 team

Στην τηλεόραση επιστρέφει ο Δημήτρης Καμπουράκης μετά την ξαφνική αποχώρηση από το OPEN που έγινε επειδή... πονούσε η μέση του! Φυσικά την δικαιολογία αυτή δεν την πίστεψε κανένας και στην θέση της ακούστηκαν πολλά και διάφορα.

Μετά την εξαφάνιση του από τα τηλεοπτικά δρόμενα κάποιοι τον είδαν 2 - 3 φορές παρέα με μια ηλικιωμένη αντιδήμαρχο του Αλίμου να πηγαινόερχεται δεξιά και αριστερά αφού προφανώς κουβέντιαζαν πολιτικά ζητήματα και άλλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καμπουράκης φυτεύτηκε με την παρέμβαση του Μαξίμου στο μαγαζί των Μπακοκαϋμενάκηδων ύστερα από τα παρακάλια ενός δημάρχου δια μέσου κάποιου αστυνομικού που υπηρετεί στην φρουρά Μητσοτάκη και είναι αντιδήμαρχος σε γειτονικό δήμο.

Ήδη οι ψίθυροι στους διαδρόμους του Action 24 δίνουν και παίρνουν να για να μην πάθουν τα ίδια από την συμπεριφορά του όπως έγινε και στο OPEN.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !