Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024

Το ευγενικό εξώδικο του Άρη Φλώρου στο edolio5... δια του συνηγόρου του Γρηγόρη Λαζαράκου! Η ενημέρωση μας για τις εξελίξεις των ποινικών υποθέσεων που τον αφορούν και έχουν τελεσιδικήσει και τα δημοσιεύματα - ρεπορτάζ που κάναμε.


edolio5 team

Τα ρεπορτάζ του edolio5 δεν έχουν ποτέ κρυφή πρόθεση διασυρμού και διαπόμπευσης κανενός εμπλεκομένου σε αυτά παρα μόνο την αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας και φυσικά σεβόμενοι απολύτως κάθε φορά το τεκμήριο αθωώτητας. 

Σήμερα 30 Ιουλίου λάβαμε, ομολογουμένως μια ευγενική επιστολή του έγκριτου δικηγόρου Γρηγόρη Λαζαράκου που εκπροσωπεί τον Αριστείδη Φλώρο που έγινε γνωστός στην κοινή γνώμη από τις πολυδαίδαλες ποινικές υποθέσεις για τις οποίες βρέθηκε εν όποιον της Ελληνικής δικαιοσύνης. 

Στην επιστολή του μας ενημέρωσε για την εξέλιξη των υποθέσεων αυτών και τις αμετάκλητες, σε μερικές εξ αυτών αποφάσεις που δεν έχουμε συμπεριλάβει στα ρεπορτάζ που έχουμε παρουσιάσει. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:


Είναι προφανές ότι το edolio5 τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία παρουσιάζει αυτούσια την επιστολή του επιχειρηματία - δια του συνηγόρου του - με το επίμαχο περιεχόμενο και τις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !