Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024

H 43χρονη Κ.Α. που ήταν η αρχηγός της σπείρας των εκβιαστών! Το βαρύ ποινικό παρελθόν της για απάτη και υπεξαίρεση και οι δίκες που εκκρεμούν. Πουλούσε ακίνητα της Εθνικής τράπεζας ως «συνεργάτης» της και είχε ρημάξει τις εισπράξεις ασφαλαστικού γραφείου.


edolio5 team

Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα εκβιαστών που δρούσε μέσα στους κόλπους του Δήμου Αθηναίων είναι συνεχείς για τον τρόπο που λειτουργούσαν οι επίορκοι υπάλληλοι, οι οποίοι φέρονται να ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες μιας γυναίκας 43 ετών.

Η 43χρονη με τα αρχικά Κ.Α. φαίνεται ότι είχε το γενικό πρόσταγμα

Το απίστευτο είναι ότι συνόδευε τους επίορκους υπαλλήλους στα καταστήματα, όταν έκαναν ελέγχους, για να εκφοβίσει τους επιχειρηματίες, δείχνοντάς τους ότι έχει διασυνδέσεις και αν δε συνεργαστούν, θα έχουν συνέπειες.

Η "εγκέφαλος" της σπείρας, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, το 2009 είχε κατηγορηθεί για "απόπειρα απάτης", καθώς παριστάνοντας τη μεσίτρια αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας άνω των 120.000. Τελικά συνελήφθη και δεν πρόλαβε να εισπράξει τα χρήματα.

Το 2010 είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση, διότι ως εργαζόμενη σε γραφείο γενικών ασφαλίσεων, υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 124.831,38 ευρώ. Οι δίκες για τις υποθέσεις αυτές εκκρεμούν.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !