Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024

Η αλλαγή ηγεσίας στην εισαγγελία Πειραιά με τράμπα και η παραμονή Βουρλιώτη για μια ακόμη θητεία στην καταπολέμηση του μαύρου χρήματος! Η διακομματική υποστήριξη από τους «ισχυρούς» της βουλής και η εισαγγελέας Βασιλική Παπαδοπούλου που έκατσε στην καρέκλα της Ειρήνης Μαραγκάκη λόγο προαγωγής στο Εφετείο Αθηνών.


edolio5 team

Αυτά παιρνάνε στα ψιλά αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ να σας ενημερώνουμε!

Ο μόνος, που αντέδρασε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην ανανέωση της θητείας του Προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, επίτιμου Αντεισαγγελέα ΑΠ Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Τελικά την ανανέωση της θητείας Βουρλιώτη ψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και η ΝΙΚΗ.

Το ΚΚΕ δήλωσε παρόν, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, η Πλεύση και οι Σπαρτιάτες είπαν όχι.

Την ίδια ώρα αποχώρησε λόγω προαγωγής της σε Αντεισαγγελέα Εφετών η μέχρι πρότινος Προισταμένη της Εισαγγελίας Ειρήνη Μαραγκάκη και τη θέση της κατέλαβε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βασιλική Παπαδοπούλου.

Η διάδοχος της Μαραγκάκη είναι εσωτερική μεταγραφή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, όπου εκεί, τη θέση του εποπτεύοντα την Εισαγγελία καταλαμβάνει πάντα ο αρχαιότερος.

Η μέχρι πρότινος προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Μαραγκάκη, τοποθετήθηκε σετην Εισαγγελία Εφετών Αθήνας, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα με την έναρξη του νέου δικαστικού έτουα στις 16 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !