Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024

Μην ενοχλείτε οι θνητοί βουλευτές τον «αυτοκράτορα» Βασιλάκη! Οι 5 σελίδες - οδηγίες στους υπηκόους που του έχουν απομείνει και στους υπαλλήλους που δουλεύουν στο υπό αναμονή μαγαζί της διάλυσης. Τα «πάντα όλα» από τα χέρια της ιδιαιτέρας Μαρκέλλας Κουφαδάκη, ο ρόλος της κόρης του «μεγάλου άρχοντα» και η άδεια που πρέπει να παίρνουν για να πάνε στην τουαλέτα ή για κουλούρι.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν μας έστειλαν «καλοί φίλοι» που έργαζονται στο υπό - διάλυση μαγαζί του Βασιλάκη Στίγκα τις οδηγίες που έλαβαν στο email τους για το πότε και το εάν θα πηγαίνουν στην τουαλέτα και τον χρόνο που δικαιούνται για αυτό δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. 

Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε και το κάναμε, το αληθές του περιεχομένου αυτού του 7σελιδου οδηγού που αποτελεί ντροπή τόσο για υπαλλήλους που εργάζονται για ένα κόμμα όσο φυσικά και για εκπροσώπους του Ελληνικού λαού αφού θα πρέπει να εγκρίνεται και η παραμικρή δημοσίευση που θα κάνουν στα κοινωνικά δίκτυα από τον πρόεδρο ή την γραμματέα του! 

Εμείς παραθέτουμε το «10λογο» της ντροπής και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Διαπιστώνουμε πάντως ότι η γραμματέας του «μεγάλου αρχηγού» η αλλιώς «αυτοκράτορα» Βασιλάκη, η Μαρκέλλα Κουφαδάκη λύνει και δένει. Τα πάντα από τα χέρια της! Είναι η κυρία στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Η κόρη του «αρχηγού» είναι προς το παρόν υπεύθυνη για την γραφική ύλη αλλα και κάποια μικροποσά! Φανταζόμαστε ότι παραμένει πρωταγονίστρια στο Tik Tok, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει κατεβάσει το επίμαχο βίντεο που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και ότι καλύτερο.








ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !